Görüş Bildir
Haberler
Office, Apple Pencil Desteğine Kavuştu

Office, Apple Pencil Desteğine Kavuştu

Batuhan
22.01.2016 - 10:56

iPad Pro ile birlikte tanıtılan Apple Pencil'e Microsoft tarafından da destek geliyor. Yeni güncelleme ile birlikte Office uygulamaları artık Apple Pencil desteğine kavuştu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz eylül ayındaki etkinlikte iPad Pro ile birlikte tanıtılan Apple Pencil , yetenekleriyle göz doldururken fiyatıyla dudak uçuklatmıştı.

Microsoft 'tan gelen açıklamaya göre Microsoft ve Apple arasındaki işbirliğine bir yenisi ekleniyor. Resmi Office uygulamaları artık Apple Pencil desteğine sahip olacak.

iPad Pro sahipleri Office uygulamalarını güncelledikleri takdirde Apple Pencil' ın yeteneklerini kullanmaya başlayacaklar.

Eğer bir Apple Pencil sahibiyseniz artık Office belgelerinizin üzerine yazı, çizim yapabilirsiniz, kopyalama ve yapıştırma işlemlerini daha kısa sürede yapabilir, sunumlarınızı hızlandırmak için kullanabilirsiniz. Mesela bir daire çizmeye çalıştığınızda Office artık bunu otomatik olarak kusursuz hale getirecek.

Ama eğer Apple Pencil sahibi değilseniz üzülmeyin. Bu yeni özelliklerin hepsini parmağınızla veya iPad destekli kaleminiz ile de yapabilirsiniz.

Yeni özelliklere sahip olmak için App Store üzerinden uygulamayı güncelleyebilirsiniz.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın