Görüş Bildir
Haberler
'Odtufans' Sitesini Açan Öğrenciler Hakkında Soruşturma

etiket 'Odtufans' Sitesini Açan Öğrenciler Hakkında Soruşturma

Emre Ordu
10.08.2022 - 17:34 Son Güncelleme: 10.08.2022 - 18:46

‘Odtufans’ sitesi açan öğrenciler hakkında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yönetimince disiplin soruşturması başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) bulunan öğrenciler, çıplak fotoğraflarının yer aldığı “odtufans” ismi verilen OnlyFans benzeri bir site oluşturdu. Kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı yapıldığı belirtilen girişim, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

‘OnlyFans’ belli bir ücret karşılığında abonelerine fotoğraf, video içerikleri sunarak çoğunluğu kadınlardan oluşan içerik sağlayıcılarına para kazandıran bir platform.

Söz konusu girişime ODTÜ Rektörlüğü'nden sert tepki geldi. Rektörlük, konuya ilişkin hukuki ve disiplin süreçlerinin başlatıldığını duyurdu:

'ODTÜ’nün saygın ve başarılı konumunu destekleyecek şekilde davranmak tüm ODTÜ’lüler ve ODTÜ dostları için temel bir vazifedir. Bu bağlamda, üniversitemizin adını ve kimliğini yansıtan unsurları kullanarak ODTÜ imajına zarar veren söz konusu internet sitesi ile ilgili kişiler için disiplin süreçlerinin, idari ve hukuki işlemlerin zaman kaybedilmeden başlatıldığını ve konunun yakından takip edildiğini kamuoyunun bilgisine sunarız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
270
65
35
29
20
12
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melisa Şahin

Böyle beyinsiz varlıklar yüzünden Otdu nün seviyesi düşüyor resmen

Aramus

Bunu da savunmazsınız..

Doğukan

Savunurlar kardeşim daha neler neler Savunurlar fazla değil 20 yıla kalmaz topluma açık yerlerde cinsel ilişkiye girmeyi savunacaklar belki o kadar bile sürmez

Muhammed Göktaş

Hayıır. O görünmeyen memelerin özgürlüğü için annemin kredi kartından 500 dolar çekmiştim.