Görüş Bildir
Haberler
Nusret'li EURO 2024 Tanıtımına Tepkiler Yağıyor: 'Spor Deyince Akla Et Tuzlayan Adam mı Gelir?'

etiket Nusret'li EURO 2024 Tanıtımına Tepkiler Yağıyor: 'Spor Deyince Akla Et Tuzlayan Adam mı Gelir?'

Türkiye'nin EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tanıtım filminde ünlü et restaurant zincirinin sahibi Nusret Gökçe yer aldı. Nusret Gökçe tercihi sosyal medyada gündem oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

2024 Avrupa Şampiyonasında ev sahibi ülkeyi belirleyecek tören İsviçre'nin Nyon kentinde düzenlendi. Türkiye ve Almanya 2024 yılındaki futbol şölenine ev sahipliği yapmak için yarışırken UEFA tercihini Almanya'dan yana kulandı. Sonucun açıklanmasının sonrasında UEFA'nın kararı kadar tartışılan bir diğer husus ünlü et restaurantlarının sahibi Nusret Gökçe oldu.

Et yerine futbol topu tuzladı

UEFA kazananı açıklamadan önce aday ülkelerin tanıtım videosu gösterildi. Türkiye'nin tanıtım videosunda Nesret Gökçe de yer aldı.

'Tuz serpme' hareketiyle tüm dünyada tanınır hale gelen Gökçe, bu kez et yerine futbol topunu tuzladı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu bu tercihle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Nusret sosyal medyada TT oldu. Federasyonun kararına tepki yağıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
787
313
137
50
42
23
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

açık ara farkla dünyanın en salak ülkesi olduğumuzu kanıtladık

Hangi tarihi eserimizi kullanabilir ki tanıtımda? Hani şu pencerelerine PVC döşediğimiz saraylarımızı mı? Yoksa sünger bob a benzettiğimiz surlarımızı mı? Ar... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

İnsanlara kımız ikram ettiğimiz reklam filmi çekseler o bile daha tanıtıcı olurdu. Ula biftek tuzlamanın Türkiye ile ne alakası var ? Bırak Türkiye'yi, futbo... Devamını Gör