Görüş Bildir
Haberler
Nusret Güncel Fiyat Listesi Nedir? 2020 Nusr-Et Fiyatları Ne Kadar?

Nusret Güncel Fiyat Listesi Nedir? 2020 Nusr-Et Fiyatları Ne Kadar?

Dilan Aydemir
31.01.2020 - 16:32

Nusr-et Steakhouse, Türkiye’de ve birçok ülkede et ile tanınan popüler bir restorandır. Menü ve sunumları ile dikkat çeken Nusret Steakhouse'un sahibi Nusret Gökçe’dir. Sadece yemek yemek maksadıyla değil, Nusret'in et üzerinde yaptığı showları görmek için restorana gelenler de var. Üstelik Nusret'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sayesinde markası her geçen gün adından söz ettirmeyi başarıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nusr-et Steakhouse'un menüsü ve mekanları diğer restoranlara göre biraz daha lüks gelebilir. Etin hem lezzetlendiği hem de show içinde sunulduğu bu mekan, aslında sabrın ve mücadelenin somut halidir. Nusret Gökçe, ekonomik imkanlardan dolayı eğitim hayatına ara vermek durumunda kalmış ve bir kasabın yanında çırak olarak çalışmaya başlamıştır. Kendisini bu alanda oldukça geliştirerek, son yıllarda oldukça popülerleşen ve pek çok ünlünün de uğradığı Nusr-et Steakhouse'u açmıştır. Nusr-et restoranları Türkiye ve Dünya’nın pek çok bölgesinde açılmıştır. 2010 yılında ilk restoranı açarak şu an 14 farklı şubeye sahip. Etiler, Ankara, Bebek, Bodrum, Dubai, Nişantaşı, Kanyon, İstinyepark New York Mykonos Doha Miami Abu Dhabi'de şubeleri bulunmakta.

Sosyal medya üzerinde de oldukça popüler olan Nusret Gökçe’nin restoranlarının gün geçtikçe artan bir ilgi görmesi, vatandaşların restoranlardaki lezzetleri deneme isteğini arttırıyor. Restoranlardaki yemeklerin ücretleri de büyük bir merak konusu. İşte Nusr-et restoranlarında sunulan lezzetler ve güncel ücretleri…

Başlangıçlar

Başlangıçlar

Salatalar

Salatalar

Etler/Steakler

Etler/Steakler
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dana Bonfileler/Kuzular

Dana Bonfileler/Kuzular

Burgerler/Köfteler

Burgerler/Köfteler

Garnitürler

Garnitürler

Tatlılar

Tatlılar
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
33
28
23
12
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur Demirbaş

fiyatlar beklentimin epey altında