Görüş Bildir
Haberler
Nusaybin'den Acı Haber: Şehit Sayısı 4'e Yükseldi

Nusaybin'den Acı Haber: Şehit Sayısı 4'e Yükseldi

Batuhan
27.03.2016 - 13:02 Son Güncelleme: 27.03.2016 - 21:18

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar devam ederken, polis memuru Coşkun Nazilli patlamada, uzman çavuş Vedat Aykut keskin nişancı ateşiyle şehit düştü. Bir acı haber de akşam saatlerinde geldi. Bir eve tuzaklanan el yapımı patlayıcının güvenlik güçlerinin arama faaliyeti sırasında patlamasıyla, çöken binanın enkazı altında kalan 7 askerden 2'si şehit düştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 uzman çavuş şehit

1 uzman çavuş şehit

Nusaybin İlçesi'nde 14 Mart günü uygulanan sokağa çıkma yasağı ile birlikte PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek, kazılan hendekleri kapatmak ve barikatları kaldırmak amacıyla başlatılan operasyonlara bugün de devam edildi. 

Jandarma ve polis özel harekat polisinin ortak yürüttüğü operasyonda bu sabah keskin nişancı ateşiyle uzman çavuş 28 yaşındaki Vedat Aykut ağır yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan uzman çavuş Vedat Aykut, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

1 polis şehit

1 polis şehit

Nusaybin'de operasyonların devam ettiği bir başka bölgede, teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu özel harekat polisi 40 yaşındaki Coşkun Nazilli ağır yaralandı. Polis Coşkun Nazilli kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.

Göçük altında kalan 7 askerden 2'si şehit düştü

Göçük altında kalan 7 askerden 2'si şehit düştü
İçeriğin Devamı Aşağıda

Teröristler tarafından Fırat Mahallesi'nde bir eve tuzaklanan el yapımı patlayıcı, güvenlik güçlerinin ev araması faaliyeti sırasında patladı.

Çöken binanın enkazı altında kalan 7 askerden 2'si şehit düştü. Sağ olarak kurtarılan 5 asker Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı 5 askerin tedavisi sürüyor.

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deli-sabit

Türkiye'nin güneydoğusu, uzaktan Irak gibi görünüyor sanırım, 25-30 asker aynı anda şehit olmayınca kimsenin ilgisini çekmiyor. Sanki bu çatışmalar sizin ülk... Devamını Gör

ynsemrebagiban

Sırf orada kamu düzeni bozulmasın , binalara ve çevreye zarar gelmesin diye haince tuzaklanmış evlere askeri polisi sokuyorlar...Değerli mi lan orada hendeğe... Devamını Gör

ynsemrebagiban

İşte hükümet yok ki askere , polise sahip çıkan...Orada ailesini bırakıp 7-24 çatışan asker duvara yazı yazdı diye hakkında onlarca dava açıyorlar.Bir de evl... Devamını Gör

Amphetamine

Ulan ne oluyor, her gün çifter çifter şehitler. PKK'da niye kayıp yok?