Görüş Bildir
Haberler
Nişanlandığını Herkese Duyurmak İçin Elinden Geleni Ardına Koymayan Kadın 💍

etiket Nişanlandığını Herkese Duyurmak İçin Elinden Geleni Ardına Koymayan Kadın 💍

Nişanlanmak herkes için büyük bir adım, bu yüzden insanların bunu herkese duyurmak istemesini anlayışla karşılayabiliriz. Fakat bazıları var ki duymayan kimse kalmasın istiyor. Shanelle Phipps de onlardan bir tanesi. Sizin için unilad'dan derlediğimiz bu içeriğin sonuna gelince, hanımefendinin nişanlamış olduğundan adınız kadar emin olacaksınız. Buyurun bakalım...

Kaynak: https://www.unilad.co.uk/featured/gir...
İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte o herkesin öğrenmesi gereken meşhur yüzük:

İşte o herkesin öğrenmesi gereken meşhur yüzük:

24 yaşındaki Shanelle Phipps, Şikago'da yaşıyor. Nişanlandığı için o kadar heyecanlanmış ki yüzüğünü koca bir dünya görsün istemiş.

Shanelle nişan yüzüğünü de kullanarak, Snapchat'teki arkadaşlarını biraz eğlendirmeye karar vermiş. Duyurabildiği her yoldan nişanlandığını ve kafamız kadar büyük olan yüzüğünü göstermeye başlamış.

"Kapı topuzunu çeviriyorum."

"Kapı topuzunu çeviriyorum."

Tabii ki odak noktamız yüzük.

"Sandaletimi düzeltiyorum. 😫"

"Sandaletimi düzeltiyorum. 😫"

Aman dikkat et, yüzüğüne bir şey olmasın!

"Kremayla oynuyorum. ❤️"

"Kremayla oynuyorum. ❤️"

"Göz çapağımı temizliyorum. 😫"

"Göz çapağımı temizliyorum. 😫"

Biraz rahatsız edici olmaya başladı ama...

Shanelle bu fotoğrafları paylaşmasının amacının 'yüzüğünü komik bir şekilde insanlara göstermek' olduğunu söylüyor. Bu konuda başarılı olduğu da aşikar. Takipçileri hem fotoğraflarına gülüyor hem de nişanlandığı için onu tebrik ediyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlişkileri için ise şunları söylüyor:

'6 yıldır birlikteyiz, 7. yılımıza girdik. 2009 yılında benzin istasyonunda tanıştık. Numaramı almak için çok uğraşmıştı ama ben izin vermemiştim. İki yıl sonra bana Facebook'dan mesaj attı ve her gün konuşmaya başladık. Evlenme teklifi ettiği gün 29 Haziran, doğum günümdü. Bana pasta almıştı ve üzerinden yemeye başladığım zaman parlak bir şeyle karşılaştım. O kadar mutluydum ki yüzüğümü kendim taktım. Bana 'Benimle evlenir misin?' diye sorduğu anı bile hatırlamıyorum.'

Shanelle'nin 29 yaşındaki abisi, Snapchat'te paylaştığı fotoğrafları görünce, onları Twitter hesabında paylaşmaya karar vermiş.

Shanelle'nin 29 yaşındaki abisi, Snapchat'te paylaştığı fotoğrafları görünce, onları Twitter hesabında paylaşmaya karar vermiş.

'Kız kardeşim nişanlandı ve Snapchat'inde gezerken bunları gördüm.' 

Kız kardeşi için ise 'Kız kardeşim benim prensesim. O kadar yakınız ki birbirimizin en yakın arkadaşı gibiyiz. Snapchat üzerinden yayınladığı fotoğrafları görünce güldüm. O kadar sersem ki gülmeden duramıyorum. Bu fotoğrafları paylaştım ve 20,000'in üzerinde beğeni aldım. Daha sonra kız kardeşimi çağırıp bunu anlattım. Birçok insan artık onun ellerini biliyor ama o farkında bile değil!' diyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
299
46
27
12
6
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Bizde de var bu kadının aynısından,adı lazım değil baş harfi Demet.

DUFFY DUCK

Bizdeki Demet akalın versiyon.

vemrv

Sadece Demet akalın mı sanıyorsunuz.İnstagram hesabımda Beş taş pırlantası olmadan kahve içemeyen arkadaşlarım var.

alper arslan

o değil de yüzük hiç güzel değil.