Görüş Bildir
Haberler
Nisa Bebeğin Son Durumu Ne? 'Trakeostomi' Uygulanması Kararı Alındı

Nisa Bebeğin Son Durumu Ne? 'Trakeostomi' Uygulanması Kararı Alındı

Batuhan
13.05.2022 - 07:56

İstanbul Pendik'te Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın terk edilmiş halde bulununca sütannelik yapıp Nisa ismini verdiği bebekle ilgili yeni haberler geldi. Durumu kritik olan Nisa bebeğe kök hücre nakli işlemi yapıldı. Nefes borusuna dışarı delik açılarak yeni bir nefes alma deliği elde etme işlemi olan 'Trakeostomi' uygulanması için annenin onayı alındı ve işlem için süreç başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pendik'te boş arazide bulunan ve acil tıp teknikeri Büşra Durmaz'ın sütannelik yaparak 'Nisa Mihriban' ismini verdiği bebeğin sağlık durumu ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Trakeostomi' uygulanması

Trakeostomi' uygulanması

Sabah gazetesinin haberine göre, cezaevindeki annesinin izniyle Nisa bebeğe kök hücre nakli yapılmasına karar verildiği ve bu işlemin de uygulandığı ortaya çıktı.

Küçük bebeğe yaklaşık 2 hafta önce de nefes borusuna dışarı delik açılarak yeni bir nefes alma deliği elde etme işlemi olan 'Trakeostomi' uygulanması kararı alındığı ve anneden gerekli onayın alındığı, uygulama sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Nisa bebeğin mama yüzünden solunumu durdu

Nisa bebeğin mama yüzünden solunumu durdu

Sokağa terk edilerek hayattan ilk darbesini alan Nisa bebek, 30 Mart'ta çocuk bakımevine alındı. Rahatsızlanan bebek 1 Nisan'da hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandı. Talihsiz bebeğin bakımevinde yedirilen mama sonucu solunumunun durması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı,  acil serviste hayata dönüş fonksiyonlarının sağlanıp yoğun bakıma alındığı belirlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
13
8
5
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan balta

o bakım evi çalışanı hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor mu merak ettim.

Ercan

Onun da çok ağır bir suçu olduğunu sanmıyorum. Yetişemeyeceği kadar çok çocukla ilgileniyor muhtemelen ve bebekler uykularında bile kusabilir, kusmuğunda boğ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ne kadersizmiş garibim

HYBRDS

İnş sonu güzel olur..üç sıfır yenik başladı ama toparlaya bilir

dasdasd

hayat hiç adil değil. bebeklerin ve çocukların zarar gördüğü bir dünyayı yaratan ya vicdansızdır ya da yoktur

Söyledim gitti

Adil olmayan hayat, yaratan değil. Bu bebişin başına gelenlerin sebebi yine insanoğlu.