Görüş Bildir
Haberler
Nihat Kahveci, UEFA Pro Lisans'ı Aldı

Nihat Kahveci, UEFA Pro Lisans'ı Aldı

Enver K.
10.06.2015 - 14:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

İspanya'nın Villareal takımının altyapı antrenörü Nihat Kahveci, UEFA Pro Lisans'ı aldığını belirterek, 'Futbolun içinde olmak istiyoruz. Ufukta Türkiye olur, Avrupa olur, ama en önemlisi insanın önce kendini geliştirmesidir' dedi.

İstanbul'da Beşiktaş ile Altınordu takımları arasında oynanan U19 Elit Ligi Süper Kupa Finali'ni izleyen Kahveci, final maçını kaçırmak istemediği için İstanbul'a geldiğini ifade ederek, 'İşin içinde Beşiktaş olunca da bu finali izlemeye geldim. Hocamız Yasin Sülün'ü de yalnız bırakmak istemedim. Sahaları gördüm, imkanlarını gördüm. Bunlar Türk futbolu için önemli şeyler. Bu tür maçlarda skordan çok oyuncuların gelişimi önemlidir. Yenilmesine rağmen Altınordu'nun oyununu beğendim. İyi çalışıyorlar, altyapılarında iyi takımlar var. Türk futbolunun geleceği onların elinde olacak' diye konuştu.

UEFA Pro Lisans'ı aldığını da açıklayan Nihat Kahveci, şu ifadeleri kullandı:

'İspanya'da kurstaydım. UEFA Pro Lisans'ı aldım. İnşallah futbolun içinde olmak istiyoruz. Çünkü oradan geldik ve insan bildiği işi yapmalı. Ufukta Türkiye olur, Avrupa olur, ama en önemlisi insanın önce kendini geliştirmesidir.'

Sporx

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0