Görüş Bildir
Haberler
NFT Dünyası Sınır Tanımamaya Devam Ediyor! İşte Twitter'ın 7 NFT'si

etiket NFT Dünyası Sınır Tanımamaya Devam Ediyor! İşte Twitter'ın 7 NFT'si

Ali Aydemir
12.08.2021 - 15:00

Twitter, Rarible Yoluyla 140 NFT Dağıtıyor! Son dönemlerin trendi olan NFT furyasına bir yenisi daha eklendi. Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Twitter, Twitter logosu ile bir dizi farklı görsel içeren bir dizi tweet paylaştı. İşte o NFT'ler.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşlem hacmi 5 milyon dolar.

Twitter, Rarible pazarı aracılığıyla 140 NFT veriyor. Sosyal medya platformu, Twitter logosu ve bir Tamagotchi sanal evcil hayvanı ile farklı resim içeren bir dizi tweet paylaştı. Bu 7 farklı NFT yani Twitter'ın 140 kişiye dağıtacağı NFT koleksiyonu 5 milyon doların üzerinde işlem hacmi yaratıyor.

7 farklı tasarımın isimlerini biliyor musun?

NFT'ler veya değiştirilemeyen belirteçler, resimlerden videolara kadar her tür dosyayı temsil edebilen blok zinciri tabanlı belirteçlerdir. 140 NFT'den oluşan Twitter koleksiyonu söz konusu olduğunda, tüm tokenler, sosyal medya platformuyla farklı şekillerde ilgili kısa GIF'lerdir; bunlara, platformun markasının bazı yönleriyle etkileşime giren animasyonlar ve karakterler de dahildir. Koleksiyon, her bir varyasyon için 20 jeton bulunan yedi farklı tasarıma sahiptir.

😊 İşte o NFT'ler;

140 kullanıcı özenle seçildi.

140 kullanıcı özenle seçildi.

Twitter, çekilişi açıklayan ana tweet'ine yanıt veren 140 kullanıcıyı özenle seçti. Kısa bir süre sonra kazananlar, yeni dijital varlıklarından maksimum değeri elde etme hedefiyle bir organizasyon oluşturmak için bir araya geldi . Geo'nun geçtiği 140 Collection organizasyonunun kurucusu, kazanan 140 kişiden biriydi. Birkaç kazananın Twitter tarafından verilen NFT'lerini değerinden çok daha düşük bir fiyata sattığını gördükten sonra, çekilişten sadece birkaç saat sonra grup kurma faaliyetine başladı. Geo'ya göre örgütün şu anda 70 üyesi var ve büyümeye devam ediyor.

"NFT'leri ne kadar az kişi tutarsa o kadar iyi."

"NFT'leri ne kadar az kişi tutarsa o kadar iyi."

Kuruluş başladığından beri, En son satışlar 42 ila 69 ETH aralığında (yani 131.500 ila 216.000 dolar) olmasına rağmen bu NFT'lerin taban fiyatı yani satın alınabilecekleri mevcut minimum fiyat, OpenSea başına 90 ETH'ye (yani 281.000 dolara) yükseldi. Kurucu, '140 rastgele kişiye değerli bir şey verdiğinizde, ilk başta gerçek değeri için kimin bunları elinde tutacağını söylemenin bir yolu yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çekilişin yapılacağı gün bio açıklaması değiştirilmişti. 😅

Çekilişin yapılacağı gün bio açıklaması değiştirilmişti. 😅

Resmi hesap, bio açıklamasını 'bütün gün NFT'leri düşürmek' olarak değiştirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın