Görüş Bildir
Haberler
Nevşin Mengü: "İktidar Trolleri Muharrem İnce'yi Ön Plana Çıkarmaya Çalışıyor"

Nevşin Mengü: "İktidar Trolleri Muharrem İnce'yi Ön Plana Çıkarmaya Çalışıyor"

Emre Ordu
11.03.2023 - 10:42 Son Güncelleme: 13.03.2023 - 17:01

Gazeteci Nevşin Mengü, iktidar destekli sosyal medya trollerinin Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ön plana çıkarmaya çalıştığını söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Nevşin Mengü, iktidar destekli sosyal medya trollerinin, cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefetin oylarını bölmek hesabıyla Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ön plana çıkarmaya çalıştığını söyledi.

"Sosyal medyada ön plana çıkarmak istiyorlar" 📹

FOX TV'de yayımlanan Orta Sayfa programında, Muharrem İnce'ye destek veren bazı sosyal medya hesaplarını incelediğini anlatan Mengü, aynı hesapların bundan bir ay önce iktidarı desteklediğini tespit ettiğini aktardı.

'Muharrem İnce bunun farkında bile değildir' diyen Mengü, 'Strateji ekibi eğer Muharrem İnce aday olup muhalefetin oylarını böler hesabı yapıyorsa, belli ki sosyal medyada ön plana çıkarmak istiyorlar' dedi.

İnce CHP'den milletvekili adaylığına nasıl bakıyor?

İnce CHP'den milletvekili adaylığına nasıl bakıyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mengü, CHP'nin ağır topları Altan Öymen ve Murat Karayalçın'ın Kılıçdaroğlu ile görüşmelerinde İnce'nin CHP'den milletvekili adayı gösterilmesi önerisi getirdiklerini ve Kılıçdaroğlu'nun da bu öneriye sıcak baktığını ifade etti. 

Mengü, bu öneriyi Muharrem İnce'ye sorduğunu ve İnce'nin 'Benimle konuşan, bana böyle bir şey söyleyen olmadı' dediğini aktardı. Mengü, 'Teklif gelirse kabul eder misiniz?' sorusuna ise İnce'nin yanıt vermediğini kaydetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
31
13
12
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pikachu balbazar

Haklı tespit. Burada İnce AKP'ye çalışıyor/çalışmıyor dememiş. Sonuçta İnce aday olursa muhalefetin oyunu bölecek bu yüzden de iktidar trollerinin İnceyi poh... Devamını Gör

Kaygısız yazar

Bırak phpohlasınlar kendi ayaklarına sıkıyolar kendş seçmenide inceye kayıyo yüzde 51 barajını geçemeseler seçim ikinci tura kalır iknci turda ince kk destek... Devamını Gör

Emre Öztürk

aynen öyle yapılıyor. İnce'nin kazanamayacağı %100 kesin iken twitter'da birileri sürekli ince'nin cb olacağı yönünde algı yapıyor. kazanamayacak kardeşim. g... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Paranoyaklık başlamış geçmiş olsun

Amon Ra

Hünerli Kahrrrman sen ne dersen tersini yapma eğilimindeyim. Bu yüzden benim için değerlisin