Görüş Bildir
Haberler
Neden Herkes Sana Aşık?

Neden Herkes Sana Aşık?

Penny
20.06.2023 - 10:19

Herkes neden sana aşık? Testi çöz söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle bu yaz tatil yaptın mı ya da yapacak mısın?

2. Çabuk aşık olur musun?

3. Hazır mevsimindeyken soralım, sen havuz insanı mısın deniz insanı mı?

4. Peki yaz boyunca vaktini daha çok bunlardan hangisiyle geçireceksin?

5. Bu alanlardan birinde başarılı bir isim haline gelebilecek olsan hangisini istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bu Friends karakterlerinden hangisi sana aşık olsun isterdin. Diziyi izlemediysen sadece dış görünüşe bakarak seçebilirsin.

7. Son olarak seni bir konsere göndersek, kimin konseri olsun isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Bilgin!

Bilgin!

Herkesin sana aşık olmasının sebebi kesinlikle bilgin ve kültürün. Hayatının her anında yeni şeyler öğrenmeye ve kendini geliştirmeye vakit ayırıyorsun. Arkadaş seçerken bile sana bir şey katacak insanlarla arkadaşlık etmeye çalışıyorsun. Bu da çevrendekileri oldukça etkiliyor. Girdiğin her ortamda bilginle farkını ortaya koyuyor ve dikkatleri üzerine çekebiliyorsun. Peki senin aşık olacağın insanda aradığın özellik ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Özgüvenin!

Özgüvenin!

Herkesin sana aşık olmasının sebebi kesinlikle özgüvenin. Kendinden emin tavırların ve dik duruşun insanları oldukça etkiliyor. Yeni bir ortama girmek, yeni insanlarla tanışmak senin için hiç zor değil. İlk kez girdiğin ortamlarda bile özgüveninle dikkatleri üzerine çekiyor ve girdiğin ortamın hakimi olabiliyorsun. Peki senin aşık olacağın insanda aradığın özellik ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Auran!

Auran!

Herkesin sana saçık olmasının sebebi kesinlikle auran! Sende doğuştan gelen bir çekicilik var. Girdiğin her ortamın herhangi bir şey olmasa da bir anda renklendiriyor ve tüm dikkatleri anında üzerine çekiyorsun. En ufak bir hareketin bir insanları etkilemeye yetiyor. Sen de bunun farkındasın ve tadını çıkarıyorsun. Peki senin aşık olacağın insanda aradığın özellik ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

Net oluşun!

Net oluşun!

İnsanların sana aşık olmasının sebebi çok net oluşun! Olaylara ve insanlara karşı tavrın net. Kimseye göre fikir değiştirmiyor, farklı görünmemek için herkese uyum sağlamaya çalışmıyorsun. İnsanlara karşı da çok açık sözlüsün. Ne düşündüğünü açıkça söylüyorsun. Tabii bu patavatsızlığa dönüşmüyor, sınırlarını biliyorsun. Aynı zamanda kendi sınırların da net. İnsanları da sana karşı net olmak zorunda bırakıyorsun. Peki senin aşık olacağın insanda aradığın özellik ne? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
61
15
9
9
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Hiç mütevazi olamayacağım bilgim ve kültürüm ileri düzeyde ama bazen korkutup kaçırabiliyorda 😁

Ayşe özceylan

Erkeklere yaranılmıyo. Muhtaç Olcan onlara. Sen olmasan ben ne yapardım falan dicen. Kendilerinden daha bilgili oldun mu sevilmiyorsun. (genel konuşuyorum)

Hanjimin

Admin bi Dimash konseri koysaydin keşke be

Tülin Eroğlu

Herkesin sana aşık olmasının sebebi kesinlikle bilgin ve kültürün. Hayatının her anında yeni şeyler öğrenmeye ve kendini geliştirmeye vakit ayırıyorsun. Arka... Devamını Gör