Görüş Bildir
Haberler
Necati Şaşmaz’dan Skandal İddia! 'Oğluma Verilen Rapor Sahte'

Necati Şaşmaz’dan Skandal İddia! 'Oğluma Verilen Rapor Sahte'

Necati Şaşmaz, 2012 yılında evlendiği Nagehan Kaşıkçı ile 2019 yılında birbirlerine karşılıklı boşanma davası açmıştı. 8 yaşındaki oğlunun babasıyla tarikat merkezlerine gittiğini iddia eden Kaşıkçı, oğlunun psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek psikiyatrdan rapor almıştı. Nagehan Kaşıkçı dava sonunda oğulların velayetini ve 16 bin lira nafaka kazanmıştı. Necati Şaşmaz'dan ise flaş bir hamle geldi. Oğlunun sağlığının yerinde olduğunu, verilen raporun sahte olduğunu ileri sürdü. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sahte Rapor İddiası

Sahte Rapor İddiası

Sabah'ın haberine göre; Necati Şaşmaz'ın eski eşi Nagehan Kaşıkçı boşanma süresince 8 yaşındaki oğullarının, psikolojik sorunlara maruz kaldığına iddia eden bir rapor almıştı. Necati Şaşmaz, boşanma davası sonrası ilk atağını yaptı ve Psikiyatr Muzaffer U.'dan alınan bu raporun sahte olduğunu, para karşılığında alınmış bir rapor olduğunu iddia etti.

Rapor sahibi olan Psikiyatrın uzmanlık alanının yetişkinler olduğunu belirten ve 14 yaşından küçük oğlu için uygun rapor hazırlayamayacağını iddia eden Şaşmaz, oğlunun sağlıklı olduğunu söyledi ve alanında uzman dört ayrı psikiyatrdan oğlunun kaygı bozukluğu olmadığına dair bir rapor aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın