Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Sosyopatsın?

etiket Ne Kadar Sosyopatsın?

Toplum kurallarına uymayan, empatiden yoksun olan, ahlaki değerlere önem vermeyen, suça meyil gösteren ve benzeri özellikler taşıyan kişilere sosyopat denilmektedir.

Peki sen ne kadar sosyopatsın? Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Bu hayatta hangisi sana daha zor geliyor?

2. ''Eleştirilmek beni çok rahatsız eder'' Bu cümleye ne kadar katıldığını 1 en düşük 4 en yüksek olacak şekilde puanla!

3. Peki hangisi sık sık yaptığınız şeylerden biridir?

4. ''Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek benim hayatımda sık uyguladığım bir yöntemdir.'' Bu cümlenin doğruluğunu 1 en düşük 4 en yüksek olacak şekilde puanla!

5. Yalan söyledikten sonra nasıl hissediyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ''Olayları kendi işime geldiği gibi değerlendiririm.'' Bu cümlenin senin için doğruluğunu 1 en düşük 4 en yüksek olacak şekilde puanla!

7. Hayal gücünü zorla, bu neye benziyor?

7. Hayal gücünü zorla, bu neye benziyor?

8. Geldik son soruya. ''Önemli konularda ani kararlar verdiğim olur.'' Bu cümlenin senin için doğruluğunu 1 en düşük 4 en yüksek olacak şekilde puanla ve sonucu gör!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en sosyopat insanısın!

Sen dünyanın en sosyopat insanısın!
www-tc.pbs.org

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en sosyopat insansın! Yani şimdi bunu söylerken az biraz tırsmıyor değiliz, ama el mahkum söylememiz lazım: Sen ciddi anlamda bir sosyopatsın! Herhangi bir insan sana merhaba dediğinde karşılığında neyle karşılaşacağını kestiremez bile.İnsanlarla aran pek iyi değil. Değer verdiğin birkaç kişi dışında pek önemsemiyorsun. Kalabalıklardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyorsun. Şunu çok iyi biliyorsun ki; insanın olduğu yerde sıkıntı var. Tek başına kendini daha sağlıklı ve daha dingin hissediyorsun. Bu da seni tam bir sosyopat yapıyor!

Sosyopatlık senin kanında var!

Sosyopatlık senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre sosyopatlık senin kanında var! Buna şaşırdığını sanmıyoruz. Yani sosyopatlık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir özellik. İnsanlara uymak, bir sürünün yüzlerce koyunundan biri olmak senin ruhunda yok. Fazla başına buyruk ve spontane yaşadığın için senin uyumsuz olduğunu düşünenler olabilir ama bunlar seni pek ilgilendirmiyor. Sen kendin olduğun için değerlisin zaten, kocaman bir makinenin sıradan dişlisi olduğun için değil!

Kararında sosyopatsın!

Kararında sosyopatsın!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki sosyopatlık konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Kalabalıklardan bunaldığın, insanların samimiyetsizliklerini bile bile onlara katlanmak zorunda olduğun doğru ama bunu her zaman başarmak mümkün olmuyor. Çünkü insan sosyal bir varlık ve hayatta kalabilmemiz için diğerleriyle ilişkide bulunmamız gerekiyor. Bunun uzun süredir farkında olduğun için insanlara daha temkinli yaklaşıyorsun ama kalabalıklara balıklama dalan birisi de değilsin. İmkanın olsa kendini tek başına dağa bayıra vuracaksın ama şartlar...

Sosyopat olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Sosyopat olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Senin kanında bir gram bile sosyopatlık yok. Yani senin sosyopat olmakla uzaktan alakan yok. Bu testi neden çözdün gerçekten bilmiyoruz. Çünkü sende sosyopatlığa dair hiçbir şey yok. Sosyal bir insansın, insanlardan zarar gelebileceğinin farkındasın ama her insanı aynı kefeye koymak insanı daha da şüpheci ve mutsuz yapar. Bunun farkındasın ve kötülüğün de iyilik gibi dönüp dolaşıp sahibini bulacağına inanıyorsun. Herkesin yarı deli olduğu bu dünyada nasıl normal kalabildin, inanılır şey değil. Lütfen kendinin kıymetini bil. Etrafındakiler de seni baş üstünde taşımalı ve türünün son örneklerinden biri olduğun için seni koruma altına almalı. Hasret kaldık senin gibilere!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
852
231
182
134
58
49
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nedim Karaca

o adamın bakışı sanki sosyopat değil de böyle ne diyim seri katil , manyak gibi bişi AS:DA "Sosyopatlık senin kanında var!" "

dusunen_odun

kardeş biraz sosyopatlığı övmüşsüzün ama teröristler falan da sosyopat yani gerçek hayatta ilginç roman karakterleri gibi olmuyolar