Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Kontrol Manyağısın?

etiket Ne Kadar Kontrol Manyağısın?

Trex
11.07.2017 - 13:38

Kontrollü gitmek iyidir, hayatın çeşitli alanlarında hakimiyetin bizde olmasını sağlar fakat aşırıya kaçınca karşımıza bir kontrol manyağı çıkar! Peki sen ne kadar kontrol manyağısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Sabahları uyandığında daha çok hangi emojiye benziyorsun?

2. Her sabah evden çıkmadan hava durumu haberlerini kontrol eder misin?

3. Hangisine daha çok güveniyorsun?

4. Çamaşır makinesinden çamaşırları çıkardıktan sonra elinle son bir kez makinenin içinde çorap kalmış mı diye kontrol eder misin?

4. Çamaşır makinesinden çamaşırları çıkardıktan sonra elinle son bir kez makinenin içinde çorap kalmış mı diye kontrol eder misin?

5. İş yerinde ya da okulda yeni bir projeniz var. Ekipteki görevin hangisi olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Haftasonları yemek işini nasıl çözersin?

7. Son olarak evinde hırsız alarmı var mı?

7. Son olarak evinde hırsız alarmı var mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

%100 kontrol manyağısın!

%100 kontrol manyağısın!

Senin motton, 'Bir şey düzgün olsun istiyorsan ya kendin yapacaksın ya da her aşamasını bizzat denetleyeceksin'. Planlı, programlı, disiplinlisin ve dolayısıyla, kendi aldığın karara, kendi ortaya koyduğun işe elbette ki güveniyorsun. Elini attığın şeyin hakkını verebildiğini biliyorsun çünkü. Ancak bu tutumun özellikle de birlikte çalıştığın kişilerde fazlasıyla baskı yaratabileceği gibi, onlara güvenmediğin biçiminde de algılanabilir; buna biraz dikkat et deriz ;) Kontrolcülüğün hayatının her alanında seni olumsuz etkilemeye başlamış. Sevgililerinle bile sorun yaşayacak noktaya gelebilirsin. Biraz rahat olmalısın. Relax relax ;)

Dengelisin!

Dengelisin!

Sen tam bir denge insanını. Nerede kontrollü davranman gerektiğini nerede ipleri salman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Hayatla, iş yaşamıyla ve önümüze çıkardıklarıyla gerçekten gayet dengeli bir biçimde mücadele ettiğini söyleyebiliriz. Ve belli ki senden gayet iyi bir ekip lideri olur; çünkü çevrenle olan ilişkilerinde yeri geldiğinde otoriter, yeri geldiğindeyse uyumlu ve katılımcısın. Hangi noktalarda kontrolü ele alman, hangilerinde başkalarına sorumluluk vermen gerektiğini güzel ayarlıyorsun. Birlikte çalıştığın insanları bezdirecek biri değilsin kesinlikle!

Gamsızın önde gidenisin!

Gamsızın önde gidenisin!

Sen sinirlerini aldırmış, gamsız birisin! Bu rahatlıkla 100 seneden fazla yaşarsın :) Sen her türlü gereksiz gerginlikten mümkün olduğunca kaçınmayı, sakin yaşamayı seçmiş bir insansın. Bulaşık makinesine her şey sığdıktan sonra neyi nereye koyduğunun ne önemi olabilir Allah aşkına? Bir de bunlarla mı kendimizi yıpratalım? Ayrıca sana göre, kazık kadar insanların hayatına ya da iş yapma biçimine karışmak kimsenin haddine düşmez.  Dediğimiz gibi bu rahatlıkla sıfır stres uzun yaşam seni bekliyor :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
623
325
145
134
68
63
48
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
btrn80

"%100 kontrol manyağısın! Senin motton, "Bir şey düzgün olsun istiyorsan ya kendin yapacaksın ya da her aşamasını bizzat denetleyeceksin". Planlı, programlı,... Devamını Gör

Onur Özalp

Gamsızın önde gideniymişim şaka mısın olum sen

1913

hırsız alarmı firması ararsa direk sizden bilirim...