Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar İsyankarsın?

etiket Ne Kadar İsyankarsın?

Hepimizin içinde biraz da olsa isyankarlık vardır. Ama bunun derecesi ne acaba?

Bu testi çöz ve isyankarlığının derecesini gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! Hayata karşı genel bakışın nedir?

1. Haydi başlayalım! Hayata karşı genel bakışın nedir?

2. Hangi soru daha çok sinirini bozar?

3. Peki aşağıdakilerden hangisi ile daha çok kavga ediyorsun?

4. Evinize gelen misafir çocuğu pek haşarı çıktı, yaramazlık yapıp duruyor. Tavrın ne olurdu?

5. Dizilerdeki hangi isyankar karakteri kendine daha yakın buluyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yalnızlığa ne kadar uzun süre dayanabilirsin?

7. Arkadaşların tarafından yapılan durumlardan hangisiyle karşılaşmak seni daha çok üzer?

8. Ve son olarak akşam eve geldin bir de baktın ki annen yine misafir çağırmış. Ne yaparsın?

8. Ve son olarak akşam eve geldin bir de baktın ki annen yine misafir çağırmış. Ne yaparsın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen dünyanın en isyankar insanısın!

Sen dünyanın en isyankar insanısın!

Verdiğin cevaplara göre sen bu dünyaya gelmiş en isyankar insansın! Tam anlamıyla bir isyankarsın. Hatta ''isyanım var ulan!'' diye gezindiğini bile söyleyebiliriz. Seni bu hale getirenler utansın be! Üzülme duygularını yoğun yaşayan insan samimi insandır. Sen de samimi bir insansın. Sen çok şey yaşamış ve isyankar hale gelmişsin. Ama bize bir söz ver, bundan sonra sadece kendin için uğraş, kendin için en iyisi neyse onu yap! Tüm dünyanın derdini sen mi çekeceksin ya?

İsyankarlık senin kanında var!

İsyankarlık senin kanında var!

Verdiğin cevaplara göre isyankarlık senin kanında var! Yani isyankarlık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en isyankar insanı değilsin belki, ama isyankarlık senin içine işlemiş. Buna şaşırdığını sanmıyoruz çünkü hem sen hem de çevren bunun farkındasınız :) Aslında senin sağın solun pek belli olmuyor. Ama korkma yer yüzündeki insanların yarısından çoğu senin gibi. Bu isyankar halinin yanında biz içindeki o dolu dolu iyiliği görüyor ve zamanla isyankarlık konusunda kendini geliştirebileceğini tahmin ediyoruz!

Kararında isyankarsın!

Kararında isyankarsın!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki isyankarlık konusunda da tam kararındasın. Sen kusursuz bir denge kurmuşsun kendine. Aşırılıklardan kaçıyor, kendi halinde takılıyorsun. Kimseye bir yanlışın yok, senin olayın kendinle. İçinde kopan fırtınaları saymazsak oldukça da normal sayılırsın. Sen oldukça zeki ve de kontrollü birisin. Hayattan zevk almasını bilen ama kontrolü de asla kaybetmeyen bir yapın var.  Bu da senin mutluluğunun sebebi. En önemlisi de bu zaten :)

İsyankar olmakla uzaktan yakından alakan yok!

İsyankar olmakla uzaktan yakından alakan yok!

Senin kanında bir gram bile isyankarlık yok. Yani senin isyankar olmakla uzaktan alakan yok. Sen bu dünyadaki en isyankar insanın karşısında dimdik duracak 'SAKİN' diye cevap verecek insansın! Sen pamuk gibisin adeta. Sakin bir insansın yani, kolay kolay sinirlenmezsin hiç bir şeye. Etrafındaki insanlar da senin gibi olmak için can atıyor ayrıca bunu görebiliyoruz. Hem karşındaki sana bir yanlış yapıyorsa bu onun bileceği iştir, hiç kendini yormadan direk yol verir kendi hayatına bakarsın. Senin sakinliğinden istiyoruz valla.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
612
265
179
109
41
38
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasin Karaburun

İsyankarlık senin kanında var!

psyhedelichead

Evet kanımda var isyankarlık! Evet çıkan sonuca hiç şaşırmadım çünkü hem ben hem de çevrem bunun farkındayız :) yaşasın isyankarlık ✊

inci küpesiz kız

Verdiğin cevaplara göre isyankarlık senin kanında var! Yani isyankarlık senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en isyankar ... Devamını Gör