Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Agresifsin?

etiket Ne Kadar Agresifsin?

Cemal Saffet
28.11.2017 - 16:45

Bana mı dedin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hepimizin çevresinde olan o hem çok, hem boş konuşan insanlara tepkin nasıl oluyor?

2. Biri sana bir yanlış yaptı diyelim. Ne kadar süre kin tutarsın?

3. Sinirlendiğinde öfkeni nerende hissedersin?

4. Gerçekten çok sinirlendiğinde karşı tarafın ne yapmasını beklersin?

5. Peki trafikte nasılsındır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tartışma kızışmaya başladı diyelim. Ne yaparsın?

7. Haksız olduğunu kabul ettiğin oluyor mu?

8. Son olarak sence tartışmalar gerekli mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ateş eden bir agresifliğin var!

Senin tepenin tası attı mı eyvah ki ne eyvah! Biriyle tartışırken kendini gerçekten çok iyi ifade edebilen birisin ve buna rağmen seni anlamadıklarında çabucak sinirleniyorsun. Böyle durumlarda karşındaki kişinin kim olduğunun önemi kalmıyor. Çok sık öfkelenen, insanları kıran biri değilsin ama sana yapılan yanlışı asla unutmuyorsun. Haklı ya da haksız olmaktan ziyade kendini anlatmak için çabalıyorsun. Biraz kendini geri çekip neden bu kadar sinirlendiğini sorguladığında daha mantıklı tartışmalar sürdürebilirsin. Aslında sana hak veriyoruz ama yine de ne bu şiddet bu celal?

Senin agresifliğin saman alevi gibi!

Öncelikle şunu söylememiz gerekiyor ki sen duygularını uçlarda yaşayan birisin. Sevincini, hüznünü ve tabii ki öfkeni de… Bir anda bağırıyor çağırıyor, yakıp yıkıyorsun. Ama gerçek bir yakıp yıkmaktan bahsediyoruz. Senin öfken gerçekten çok güçlü! Ama bunların hepsi anlık oluyor. O an için rahatlıyorsun ama daha sonra dönüp baktığında kırdığın kalplere üzülecek kadar da yufka yüreklisin. Bu anlık yükselmelerini duygusal bir insan olmana bağlıyoruz. Duygusal bir insansın ve sinirlendiğinde kendini tutamıyorsun. Elinde değil!

Senin içine içine attığın bir agresifliğin var!

Sen tartışmalarda “bir sorun yok, önemli değil” dersin ama karşındaki kişi de aslında duruma ne kadar sinirlendiğinin farkındadır. Bağırıp çağırmak yerine kendini tutuyor, sessiz kalıyorsun. Dışarıdan ne kadar belli olmasa da öfken gerçekten çok kuvvetli oluyor. İçine kapanıp, dışarı yansıtmadığın için de bu öfke seni yiyip bitiriyor. Bir türlü rahatlayamıyor, sinirini bir türlü atamıyorsun. Bizden sana bir tavsiye, bu kadar çok içine atma. Bir gün bir patlarsın, kendin bile şaşarsın durumuna. O yüzden arada sırada sesini çıkarmak da fayda var.

Sen gizli agresifsin!

Öncelikle sen çok soğukkanlı bir insansın. Her durumda olduğu gibi öfkelendiğin zamanda da hislerini dışarıya olduğu gibi yansıtmıyorsun. Seni asla anlamayacak birine kendini anlatmakla ne enerji ne de zaman kaybetmek istemiyorsun. Oldukça mantıklı birisin ve bu sana çok şey kazandırıyor. Genel olarak sessiz, sakin bir tavrın var ama her şeyi takip ediyor, herkesi gözlemliyorsun. İntikamcı bir tarafın da yok değil. Hak edene hak ettiği cevabı zamanı geldiğinde vermekte üstüne yok. Senden ciddi anlamda korkulur!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1390
375
300
99
75
50
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın