Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyorsanız 5 Haziran Pazar Günü Keyifle Seyredebileceğiniz Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyorsanız 5 Haziran Pazar Günü Keyifle Seyredebileceğiniz Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 5 Haziran Pazar günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zack Snyder's Justice League (2021)

Zack Snyder's Justice League (2021)

IMDb: 8.0

Özet: Süpermen'in nihai fedakarlığının boşuna olmadığının farkına varan Bruce Wayne, dünyayı yaklaşan felaketlerden korumak için ekibini tekrar bir araya getirir ve Diana Prince ile güçlerini birleştirir.

Oyuncular: Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot

Yönetmen: Zack Snyder

Shershaah (2021)

Shershaah (2021)

IMDb: 8.4

Özet: Shershaah filmi, 1999 yılında Kargil Savaşı sırasında kahramanlıklarıyla ün kazanan Hintli asker Yüzbaşı Vikram Batra'nın hikayesi odaklanıyor.

Oyuncular: Sidharth Malhotra, Kiara Advani, Shiv Panditt

Yönetmen: Vishnuvardhan

Acı Tatlı Hayat (2005) Dalkomhan Insaeng

Acı Tatlı Hayat (2005) Dalkomhan Insaeng

IMDb: 7.5

Özet: İzlerken hem gerileceğiniz hem de gizem dolu hikayesinden dolayı merak etmeden duramayacağınız bir filmle devam ediyoruz. Bay Kang, bir mafya adamı olup, son derece lüks bir otelin sahibidir. Bu otelde müdür pozisyonunda çalışan Sunwoo ise onun has adamıdır. Son derece başarılı bir çalışan olduğu için her zaman göz bebeği olmuştur Bay Kang’ın. Öte yandan Bay Kang, genç ve hoş bir kadın olan sevgilisine karşı ciddi bir zaaf sahibidir. Bir gün o kadının ihanetinden şüphelenerek takip edilmesi için Sunwoo’dan destek ister ve onu görevlendirir. Gerçekten de bir ihanet söz konusudur. O noktada kadının yaptığı hatanın bedeli aslında ölüm cezasıdır...

Oyuncular: Lee Byung-hun, Shin Min-a, Yeong-cheol Kim

Yönetmen: Jee-woon Kim

İçeriğin Devamı Aşağıda

Protesto - Nefret (1995) La Haine

Protesto - Nefret (1995) La Haine

IMDb: 8.1

Özet: Kült filmlerden biri olan La Haine ile devam ediyoruz. Film, şiddetli bir isyandan bir gün sonra Fransız banliyölerinde hayatta kalmaya çalışan üç gencin 24 saatine odaklanıyor.

Oyuncular: Vincent Cassel, Hubert Koundé, Saïd Taghmaoui

Yönetmen: Mathieu Kassovitz

The BFG (2016)

The BFG (2016)

IMDb: 6.3

Özet: Kocaman yüreği olan büyük bir dev, insanları yememeye karar verdiği için kendi türü tarafından istenmemektedir. Bir gün, yetimhanede kalan Sophie isimli küçük bir kızla tanışması, ikilinin arasında sadık bir bağ kurulmasına zemin hazırlar.    

Oyuncular: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Penelope Wilton

Yönetmen: Steven Spielberg

The City of Lost Children (1995)

The City of Lost Children (1995)

IMDb: 7.5

Özet: Krank, rüya göremeyen kötü bir adamdır. Bu durumdan ötürü çocukları kaçırıp onların hayallerini kullanmaya karar verir. Ne kadar çabalasa da istediğini elde edemez çünkü kaçırdığı küçük çocuklar korktukları için sadece kabus görmektedirler. Kaçırılan çocuklar arasında Denree adında 5 yaşında bir çocuk da vardır. Denree'nin abisi One, kardeşini kurtabilmek için Krank ve çetesinin peşine düşer.

Oyuncular: Daniel Emilfork, Judith Vittet, Dominique Pinon

Yönetmen:  Marc Caro, Jean-Pierre Jeunet

İçeriğin Devamı Aşağıda

Joe Black (1998)

Joe Black (1998)

IMDb: 7.2

Özet: Genç bir adam kılığına giren Ölüm, bir medya patronunun kendisine Dünya'daki yaşamı öğretmesi için rehber olmasını ister ve bu süreçte rehberinin kızına aşık olur.

Oyuncular: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani

Yönetmen: Martin Brest

Ay Işığı (2016) Moonlight

Ay Işığı (2016) Moonlight

IMDb: 7.4

Özet: Başrol John'un çocukluk, erken yetişkinlik ve cinsel kimliğini keşettiği üç aşamada konuların ele alındığı bir filmdir. Filmde; başrolun utangaç çocukluğu, uğradığı zorbalıklar, uyuşturucuya nasıl kapıldığı ve aşkı konu edinilir.

Oyuncular: Alex R. Hibbert, Ashton Sanders, Trevante Rhodes

Yönetmen: Barry Jenkins

Brooklyn (2015)

Brooklyn (2015)

IMDb: 7.5

Özet: İrlandalı bir göçmen 1950'lerde Brooklyn'e göç eder ve burada bir yerlilerden birisi ile hızlıca romantik bir bağ geliştirir. Ancak geçmişi onun peşini bırakmadığından iki ülke ve içindeki hayatlar, aşkı  arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Oyuncular: Saoirse Ronan, Domhnall Gleeson, Emory Cohen

Yönetmen: John Crowley

Korku Sokağı: 1994 (2021) Fear Street: 1994

Korku Sokağı: 1994 (2021) Fear Street: 1994

IMDb: 6.2

Özet: 1994 yılında bir grup gencin yaşadığı kasabada lanetli olaylar meydana gelmektedir. Bu konuyu araştırmaya başlayan gençler, kasabaya yüzlerce yıldır musallat olan lanetli olayların birbirleri ile bağlantılı olduğunu fark eder ve çok geçmeden sıradaki kurbanların kendileri olabileceğini anlar.

Oyuncular: Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr.

Yönetmen: Leigh Janiak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hounds of Love (2016)

Hounds of Love (2016)

IMDb: 6.5

Özet: 1987'de katil çift John ve Evelyn, Avustralya'nın Perth sokaklarında dolaşarak son kurbanlarını aramaya başlarlar. Bir partiye gitmek için evinden kaçan Vicki ile tanışan çift, onu kaçırırlar ve bir odada esir tutmaya başlarlar... 

Oyuncular: Emma Booth, Ashleigh Cummings, Stephen Curry

Yönetmen: Ben Young

Ritüel (2019) Midsommar

Ritüel (2019) Midsommar

IMDb: 7.1

Özet: İlişkileri bozulan genç bir Amerikalı çift, şehirden çok uzak bir kasabaya gidip her şeyden uzaklaşmak isterler. Ancak kendilerini  pastoral bir cennet gibi görünen ama yerlilerin korkunç bir ritüelleri ile dolu olan bir kasabanın ortasında bulurlar.

Oyuncular: Florence Pugh, Jack Reynor, Vilhelm Blomgren

Yönetmen: Ari Aster

Under the Skin (2013) Derinin Altında

Under the Skin (2013) Derinin Altında

IMDb: 6.3

Özet: Esrarengiz ve şehvetli bir genç kadın, İskoçya'da ıssız yol kenarlarında denk geldiği yalnız erkekleri baştan çıkarır. Ancak bu baştan çıkarmadan sonra bir daha kendilerinden haber alınamaz. Peki bu gizemli kadının amacı nedir?

Oyuncular: Scarlett Johansson, Jeremy McWilliams, Lynsey Taylor Mackay

Yönetmen: Jonathan Glazer

Brazil (1985)

Brazil (1985)

IMDb: 7.9

Özet: Distopik ve uzak bir gelecekte yaşayan bürokrat Sam Lowrey'nin  bu fütüristik dünya ve iş yükü arasındaki sıkışmışlık hissine tek tesellisi hayalleridir. Rüyalarındaki bir kadının peşine takılan Lowrey, kendisini devletle karşı karşıya bulur. 

Oyuncular: Jonathan Pryce, Robert De Niro, Kim Greist

Yönetmen: Terry Gilliam

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Cremator (1969)

The Cremator (1969)

IMDb: 8.0

Özet: Bu müthiş tüyler ürpertici film, Nazi işgali sırasında Prag'da geçiyor. Son derece tuhaf bir krematör olan Karl Kopfrkingl, ölü yakmanın dünyevi acıları hafiflettiğine inancına kendini kaptırıyor ve dünyayı kurtarmak için işe koyuluyor.

Oyuncular: Rudolf Hrusínský, Vlasta Chramostová, Jana Stehnová

Yönetmen: Juraj Herz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
10
3
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SadeNescafe

joe black in kapağı o mu.

Furkan Aras

oyuncular da o değil 🤪