Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Machinist'ten Suicide Squad'a Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! The Machinist'ten Suicide Squad'a Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan, The Machinist'ten The Suicide Squad'a kadar uzanan yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Green Knight (2021)

The Green Knight (2021)

IMDb: 6.6

Özet: 2022'nin iddialı yapımlarından olan bir filmle listemize başlıyoruz. Subay James Reece, gizli bir görevdeyken, ekibi tarafından pusuya düşürülür. Yaşanan bu olayın ardından James, olayın çelişkili yanları ve suçluluk hissiyle ailesinin yanına geri döner. Bir süre sonra yeni kanıtlar ortaya çıkar ve Reece, sevdiklerinin de kendisine karşı çalıştığını keşfeder.

Oyuncular: Dev Patel, Alicia Vikander, Joel Edgerton

Yönetmen: David Lowery

The Fall (2006)

The Fall (2006)

IMDb: 7.8

Özet: 1920'lerin Los Angeles'ına gidiyoruz... Bir dublör, kolu kırılan küçük bir kıza, beş efsanevi kahramanın fantastik hikayesini anlatmaya başlar. Küçük kızın parlak hayal gücü sayesinde hikaye ilerledikçe kurgu ile gerçeklik arasındaki o ince çizgi iyice bulanıklaşlaşmaya başlar. 

Oyuncular: Lee Pace, Catinca Untaru, Justine Waddell

Yönetmen: Tarsem Singh

Groundhog Day (1993)

Groundhog Day (1993)

IMDb: 8.1

Özet: Bill Murray denildiğinde ilk akla gelen filmlerden biri olan Groundhog Day ile devam ediyoruz listemize. Bu filmde nefret ettiği bir günü tekrar tekrar yaşamak zorunda kalan bir adamın maceralarına tanıklık edeceğiz.

Oyuncular: Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott

Yönetmen: Harold Ramis

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dream House (2011)

Dream House (2011)

IMDb: 6,0

Özet: Hayalleri ve ideallerindeki evi bulan yeni evli çift eve taşındıktan sonra eski ev sahibinin korkunç bir şekilde öldürüldüğünü öğrenir. Kötü bir şekilde öldürülmesini öğrendiklerinden sonra evde işler hiç bekledikleri gibi gitmez.

Oyuncular: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz

Yönetmen: Jim Sheridan

Coherence (2013)

Coherence (2013)

IMDb: 7,2

Özet: Akşam yemeği için bir araya gelen bir grup arkadaş için o gece oldukça keyifli başlar. O gece kuyruklu bir yıldız dünyanın oldukça yakınından geçecektir. Keyifle geçen akşamda bir anda elektrikler kesilir. Elektriklerin kesilmesi le tuhaf olaylar başlar...

Oyuncular: Nicholas Brendon, Hugo Armstrong, Emily Baldoni

Yönetmen: James Ward Byrkit

The Machinist (2004)

The Machinist (2004)

IMDb: 7,7

Özet: Fabrikada işçi olarak çalışan Trevor uykusuzluk ile başa çıkmaya çalışmaktadır. 1 yıldır uykuda problem yaşayan Trevor zaman içerisinde kilo vermeye başlar. Kilo kaybını kağıtlara yazarak dairesine asan Trevor işine odaklanma problemi yaşar. Hayatında yer alan bir hayat kadını Stevie ile tutkulu şekilde bağlandığı Maria vardır. Trevor için işler oldukça zorlu gitmektedir.

Oyuncular: Christian Bale, Jennifer Jason Leigh, Aitana Sánchez-Gijón

Yönetmen: Brad Anderson

Prisoners (2013)

Prisoners (2013)

IMDb: 8,1

Özet: Dovers ve Birches aileleri Şükran Günü'nü kutlamak için bir yemekte bir araya gelirler. Gecenin ilerleyen saatlerinde ailenin iki küçük kız çocuğunun kaybolduğu haberi gelir. Çocuklardan hiçbir şekilde haber alamayan aile iyice kötü duruma gelir. Keller Dover adaleti kendi sağlamaya karar verir ve dedektif Loki ile birlikte farklı bir suç dünyasına adım atar.

Oyuncular: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis

Yönetmen: Denis Villeneuve

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Spectacular Now (2013)

The Spectacular Now (2013)

IMDb: 7.1

Özet: Bu film, bir gencin bir parti çıkışında hem masum hem de büyüleyici bir güzelliği olan genç bir kızla romantik tanışma hikayesini ve sonrasında gelişen tutkulu aşklarını konu ediniyor.

Oyuncular: Miles Teller, Shailene Woodley, Kyle Chandler

Yönetmen: James Ponsoldt

Now is Good (2012)

Now is Good (2012)

IMDb: 7.1

Özet: Tessa lösemi olduğunu öğrendikten sonra, ölmeden önce yapmak istediği şeylerin bir listesini çıkarır. Listenin en başında ise bekaretini kaybetme arzusu vardır…

Oyuncular: Dakota Fanning, Josef Altin, Jeremy Irvine

Yönetmen: Ol Parker

Candy (2006)

Candy (2006)

IMDb: 7.2

Özet: Bir kimya profesörü, iki genç sevgiliyi giderek artan dozlarla eroine bağımlı yapar. Candy ve Dan çifti, bu bağımlılığın pençesine düşer ve kurtulmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar ancak tüm çabaları başarısız olur… 

Oyuncular: Heath Ledger, Abbie Cornish, Geoffrey Rush

Yönetmen: Neil Armfield

Maleficent: Mistress of Evil (2019)

Maleficent: Mistress of Evil (2019)

IMDb: 6.6

Özet: Malefiz, Uyuyan Güzel  hikayesinden uyarlanmış bir hikayedir. Ancak bu filmde Uyuyan Güzel masalının aksine olaylara Malefiz'in bakış açısından bakılır. Malefiz bir zamanlar mutlu bir şekilde yaşayan bir peridir. Fakat bir gün insanların içerisinde olduğu bir ordu topraklarını katledince intikam almak için kralın yeni doğan kızını lanetler. İkinci film ise Auro ve Malefiz arasındaki sadakat, sevgi ve aile kavramları üzerinde durur. 

Oyuncular: Angelina Jolie, Elle Fanning, Sharlto Copley

Yönetmen: Robert Stromberg

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Suicide Squad (2021)

The Suicide Squad (2021)

IMDb: 7.2

Özet: Dünyanın en tehlikeli kötülerinin tutulduğu bir hapishanede kötülerin çıkabilmesi için bir ihtimal vardır. Mahkumlar bu hapishaneden kurtulmak için her türlü teklife açıktır. İntihar Timi, teknolojik silahlarla birlikte Corto Maltese adasına bırakılır. Burada düşmanlarla ve yeni teknolojik silahlarıyla zorlu bir maceraya atılırlar. 

Oyuncular: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena

Yönetmen: James Gunn

No Time to Die (2021)

No Time to Die (2021)

IMDb: 7.3

James Bond artık aktif bir şekilde çalışmayı bırakmıştır ancak arkadaşının isteği üzerine göreve geri döner ve teknolojik silahlar kullanan, tehlikeli bir kötü adamın peşine düşer. Görevi, kaçırılan bilim insanını kurtarmaktır. Ancak bu görev James Bond'u sanılandan daha zor bir maceraya sürükler. 

Süre: 2 saat 43 dakika

Yönetmen: Cary Joji Fukunaga

Oyuncular: Daniel Craig, Léa Seydoux, Rami Malek

The Bad Guys (2022)

The Bad Guys (2022)

IMDb: 6.9

Özet: Dünyanın en kötü insanları unvanına sahip olan 5 arkadaş bir sürü soyguna karışmıştır. Bir gün 5 arkadaş tutuklanır ve serbest bırakılmak için tek şartları iyi, örnek bir vatandaş olmaktır. Animasyon filminde, hırsızlık çetesi olan 5 arkadaşın iyi biri ve örnek bir vatandaş olma çabası anlatılır. 

Oyuncular: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina

Yönetmen: Pierre Perifel

Onward (2020)

Onward (2020)

IMDb: 7.4 

Özet: Babalarını daha çocukken kaybeden elf kardeşlerin konu edindiği bir animasyon filmidir. Filmde, kardeşlere babalarını tekrardan görme şansı verilir ve bunun üzerine iki kardeş özledikleri ve artık hatırlamakta zorlandıkları babalarını görebilmek için zorlu bir maceraya atılırlar. Amaçları babalarını görmelerini sağlayacak iksiri bulmaktır. 

Oyuncular: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus

Yönetmen: Dan Scanlon

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın