Görüş Bildir
Haberler
Nasıl Bir Yetişkin Olacaksın Söylüyoruz!

etiket Nasıl Bir Yetişkin Olacaksın Söylüyoruz!

Nsycl
17.06.2017 - 22:33 Son Güncelleme: 17.06.2017 - 22:34

Sorumluluk sahibi olmakla özgür olmak arasındaki o ince çizgi... 

Zaten bir yetişkin olduğunu düşünüyorsan bakalım tahminimiz doğru çıkacak mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaç yaşındasın?

2. Genelde akşam yemeklerin hangisi gibi olur?

3. Haftaiçi ayarlanan bir plan haftasonu iptal edilse hangisi gibi olursun?

4. Cumartesi öğleden sonra seni hangisini yaparken bulmak daha olası?

5. İşten geldiğinde yapacağın şey hangisine yakın olur ileride?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sabah 7'de kalkman gereken bir günün öncesi gecede kaç gibi yatarsın?

7. Aşk meşk işlerine girelim. Evlilik hakkındaki düşüncelerin ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Eski Kafalı Yetişkin" çıktı!

Olduğun yaşın 10 yaş fazlası gibi davranıyorsun. En azından insanların fikri bu yönde. Olgun olmayı, yetişkin olmayı kesinlikle seveceksin! Arkadaş grubunda sorumluluk sahibi, yerine göre herkesi çevirip çeviren tip sensin. Her zaman duyarlı ve şefkatli yapın seni vazgeçilmez biri kılıyor.

"Dağınık Yetişkin" çıktı!

İçgüdülerine göre hareket eden, kendini çok sıkmayan ve mutlu olmak için yaşayan bir yapın yapın. 'İnsanlar hata yapa yapa öğrenir' düşüncesinin önderlerindensin. Belki de yaşındaki insanların gereksizce dikkat ettiği şeyleri hiç umursamıyorsun. Umursamadığında ne oluyor sanki? Hayat tarzın bu şekilde senin kim ne düşünürse düşünsün!

"Aşırı İdealist Yetişkin" çıktı!

İdealist, çok çalışkan ve tutkulu yapın yetişkinliğinde seni başarı yolunda zafere götürecek özelliklerinden. Yaratıcılığını ve emeğini vererek çözemeyeceğin hiçbir şey yok. Hayallerin var bir kere! Bunları gerçekleştirmek için senden başka kim bu kadar çaba gösterecek ki?

"Kaygısız Yetişkin" çıktı!

Çok fazla riske girmeyen, güvenli bölgesinden pek çıkmayan ama kesinlikle çok huzurlu bir hayatı olan bir yetişkin olacaksın. Her şey bir şekilde hallediyor, bunu yaşaya yaşaya yetişkin olmadın mı zaten? Önemli olan soğukkanlılığı korumak, aptalca şeyler yapmamak. Keyfin için yaşıyorsun resmen. Huzurlu olmak en büyük beklentin bu hayattan.

"Dibine Kadar Özgür Yetişkin" çıktı!

Hayatında yaptıkları ettikleri ve hayat tarzı olarak kesinlikle kendi kendine yetebilen bir karakter benimsemişsin. Sonuçta yalnız başınasın bu hayatta ne olursa olsun. Problemlerini, çabalarını, üzüntülerini kendi kendine halledebilen bir insan olmak seni her zaman güçlü kılıyor. Yalnız olmayı iyi becermen, arkadaşların, eşin dostun olmadığı anlamına da gelmiyor kesinlikle!

"Çocuk Ruhlu Yetişkin çıktı!

Teknik olarak yetişkin olabilirsin ama kafa yapın ke sin lik le 15 yaşında bir çocuk beyni var sende. Yaptığın şakalardan, sevgini gösterme şekline kadar böylesin işte. İş güç sahibi olmak, faturalarını ödemekle ilgili hiç problemin yok. Ama bir hafta sonu eve girip 6  filmlik maraton yapıp pazartesi işe uykusuz gelmek tam senin yapacağın tarzda bir hareket

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1867
789
450
388
289
207
169
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tosarık

TESTLE ALAKASI YOK AMA ONEDIO´YA GECE MODU (DARK THEME) ÖZELLIGI GELSIN LÜTFEN ARTIK BEMBEYAZ GÖZLERIM AGRIYO AMA...

Hera

Sahi çok güzel olurdu. Bune beyaz beyaz çok parlark en sevmediğim renk bir de. Siyah candır.

kokos

"Aşırı İdealist Yetişkin" çıktı! İdealist, çok çalışkan ve tutkulu yapın yetişkinliğinde seni başarı yolunda zafere götürecek özelliklerinden. Yaratıcılığ... Devamını Gör

Hera

"Dağınık Yetişkin" çıktı!