Görüş Bildir
Haberler
Müzikleri ile Öne Çıkan Türk Filmleri

Müzikleri ile Öne Çıkan Türk Filmleri

Tavsiye Lazim
13.06.2016 - 00:27

Dünya üzerinde kuşkusuz sinema sektörü ile müzik sektörünün organik bir bağı var. Neredeyse çoğu filmde çeşitli müzikler kullanılıyor. Ancak bazıları var ki, sanki müzikleri için film yapılmış. Dünya genelinde birçok örneği bulunsa da, biz bu yazımızda sizler için müzikleri ile öner çıkan türk filmi önerilerinde bulunduk. Listemizdeki filmlerin hem gözünüze hem de kulağınıza itap edeceğini söyleyebiliriz.

Kaynak: http://tavsiyelazim.com/muzikleri-ile...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1 - Kaybedenler Kulübü

1 - Kaybedenler Kulübü

İstanbul’da Kent FM üzerinden yayın yapan iki kafadar, kendilerini kimse dinlemediği için rahatça yayın yapmaktadırlar. Sürekli olarak istedikleri müzikleri yayınlayıp, istedikleri an yayını kesmektedirler. Ancak Kaybedenler Kulübü bir süre sonra akıl almaz boyutlara taşınır. Takipçileri bir çığ gibi büyümeye başlar. Tabi film içindeki müzikler sizi alıp götürebilecek türden. Film sayesinde Can Gox gibi bir sanatçı ile de tanışmış olma olasılığınız da var.

2 - İncir Reçeli

2 - İncir Reçeli

Halil Sezai‘nin başrolünde oynadığı filmde, AİDS hastası bir kadınla aşk yaşayan bir erkeğin hayatı ele alınmaktadır. Müzikleri ile hikaye anlatımı da güçlendirilmiş. Romantik bir film olan İncir Reçeli‘ne şu ana kadar şans vermediyseniz bir göz atabilirsiniz.

3 - Aşk Tesadüfleri Sever

3 - Aşk Tesadüfleri Sever

Aslen Mehmet Turgut adlı fotoğrafçının hayat hikayesinden alınan film, yıllar önce aynı gün aynı hastanede doğan kız ve erkeğin, yıllar sonra İstanbul’da tesadüf üzeri bir araya gelirler. Filmdeki müzikler ise üzüntülü anlarda duyguları körüklüyor. Gerçekten film bitiminde ağzınızda hikayenin ve müziklerin tadı kalıyor.

4 - İncir Reçeli 2

4 - İncir Reçeli 2

İlk filmin devamı olan filmde, müzikler daha da yoğun olarak kullanılmış. Öyleki bu filme dayalı bir albüm rahatlıkla çıkabilir. Film müziklerini dinlemeye başlayınca, tekrar tekrar dinlerken bulacaksınız kendinizi.

5 - Neşeli Günler

5 - Neşeli Günler

Hep son dönemin filmlerinden bahsetmek olmaz. Birde zaman makinesine binip geçmişe gidelim. Neşeli Filmler filminin neşe verici müzikleri ile sizleri başbaşa bırakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 - Hababam Sınıfı

6 - Hababam Sınıfı

Aslında listeye alıp almama konusunda tereddüt yaşadık. Çünkü herkesina bildiği ve ezberlediği bir film serisi. Ancak yazmasak biraz ayıp olurdu herhalde. En güzel film müziklerinden bir tanesi olduğu kesin.

7 - Canım Kardeşim

7 - Canım Kardeşim

Hala bu filmin müziği aklıma geldikçe hafiften burnum sızlar ve gözüm dolar. Bir filme ne kadar da uygu müzik tercih edilebilir ?

8 - Selvi Boylum Al Yazmalım

8 - Selvi Boylum Al Yazmalım

Evet Selvi Boylum Al Yazmalım bir neslin aşk anlayışını değiştirmiş ve 90'lı yıllarda çocuk olmuş neslin flüt çalmasını sağlamıştır. Sen de flüt ile çalmayı denediysen ne dediğimi anlamışsındır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın