Görüş Bildir
Haberler
Mutlaka Denemen Gereken Oral Seks Pozisyonu Ne?

etiket Mutlaka Denemen Gereken Oral Seks Pozisyonu Ne?

Selluka
04.08.2022 - 22:00

İlişkideki her iki taraf için de oral seks heyecan verici. Peki oral seksi yapmanın yolu tek mi? Elbette hayır. Bu testimizde senin mutlaka denemen gereken oral seks pozisyonunu söyleyeceğiz. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Senin için seks hayatın neresinde?

3. Daha önce oral seks deneyimin oldu mu?

4. Hayatınızı nasıl tarif ederseniz?

5. Peki partnerinle ilişkini nasıl tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeniliklere açık biri misin diye sorsak?

7. Sana göre bir ilişkiyi ayakta tutan en önemli dinamik ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

The Picnic çıktı!

Partnerinize çeşitli, heyecan verici duyumlar açısından yoğun, ama aynı zamanda son derece rahatlatıcı ve ikiniz için de fiziksel olarak meydan okumayan bir sözlü deneyim yaşatmak istiyorsanız, bu pozisyon tam size göre! Siz çoğu zaman karmaşık ve sürdürülmesi zor pozisyonlar yerine daha açık pozisyonlardan hoşlanıyorsunuz. Her iki tarafın da isteğinin ve amacının açıkça ortaya serildiği bu pozisyon hem en keyifli hem de en kolay oral seks pozisyonlarının başında gelir! Üstelik tüm cinsiyet ve vücut tiplerine de uygun.

The Chair and Prayer çıktı!

Senin gibi seks esnasında baskın ve aynı zamanda itaatkar olmayı seven insanlar için en uygun pozisyon desek yanlış olmaz! Bu pozisyonda baskın olan taraf sandalyeye oturur, itaatkar taraf ise dizlerinin üstüne çökerek baskın tarafa itaat eder. Hatta fantezi düzeyini artırmak isterseniz partnerinizin ayak bileklerini sandalyeye kelepçeleyebilirsiniz!

The Lock and Stock çıktı!

Partnerinizi sırt üstü yere yatırın! Siz de kafanız partnerinizin cinsel bölgesine gelecek şekilde köpek pozisyonunda eğilin. İşte bu noktadan itibaren eğlence başlıyor! Partnerinizin kafanızı bacaklarıyla sıkıştırırken kendini zevkin doruklarına sürükleyecek, sizi de tam bu noktada çılgın bir enerji kaplayacak. Bu pozisyonu mutlaka denemelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
23
20
13
9
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

The Picnic çıktı!

Vahit Yüksel

Daha yaratıcı olunabilirdi :)