Görüş Bildir
Haberler
Muhteşem 3D Yazıcı Harikası Ahşap Hoparlör

Muhteşem 3D Yazıcı Harikası Ahşap Hoparlör

Pchocasi
06.06.2014 - 22:11 Son Güncelleme: 07.06.2014 - 14:35

3D yazıcıların gelişmeleri devam ederken, yazıcılar ile birlikte ortaya çıkan ilginç ve bir o kadar da güzel ürünler herkesi şaşırtmaya devam ediyor. İşte son 3D yazıcı ürünü ahşap hoparlörün detayları haberimizde.

İngiliz tasarım firması AKEMAKE, gerçekleştirdiği tasarımlar ile birlikte dikkatleri üzerine çekerken 3D yazıcı ile son çalışmasını gerçekleştirdi. Bu çalışmalarında 3D yazıcı ile birlikte üretilmiş ilk hoparlör üretimini de gerçekleştirmiş oldu. Ses deneyiminin sunduğu kalite ile birlikte teknolojik tasarımın birleşiminden oluşan Spirula çok ilgi gördü.

Yapılan klasik tasarım ile birlikte eski mazilere sürükleyen ekip, 3D yazıcılar ile birlikte gerçekleştireceği daha nice tasarımların devam edeceğini belirtti. Normalde 3D yazıcılar ile birlikte üretilen ürünler ne yazık ki çok kaliteli olmuyor. Fakat deniz kabuklarından ilham alınan ve % 100 ahşap maddeler kullanılan Spirula, çok kaliteli ve klasik yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

“SES KALİTESİ MÜKEMMEL”

AKEMAKE firması tarafından gerçekleştirilen tasarım müthiş bir görüntüye sahip olduğu gibi, performans açısından da çok kaliteli bir ses deneyimi sağlıyor. 23.8 x 26.4 x 12.4 cm ebatlarında tasarlanan Spirula 4 inç Full – Range hoparlöre sahip durumda.

“FİRMA TASARIMLARA DEVAM EDECEK Mİ ?”

Şimdilik firma tarafından üretiminin bitmesi ile birlikte yeni tasarıma geçeceklerinin mesajını iletmediler ancak bu denli kaliteli bir tasarım çok tutulmuşken, ara vereceklerini zannetmiyoruz. Umarız farklı tasarımlar ile birlikte firma kullanıcıların karşısına çıkmaya devam eder.

Tasarımlar eğer aynı seviyede ve düzeyde gidecek olursa kısa zamanda seri üretim yapılarak satışlar başlatılabilir. Açıkçası tasarım yapanları çok gördük ama bu kadar iyi içeriğe ve kaliteye sahip bir tasarımı ilk defa gördüğümüzü belirtmemizde fayda var.

Pchocasi - Merve AYGÜN

Kaynak: http://www.pchocasi.com/muhtesem-3d-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın