Görüş Bildir
Haberler
Muharrem İnce, 'Adaylıktan Çekil' Diyenlere Seçmenini Adres Gösterdi

Muharrem İnce, 'Adaylıktan Çekil' Diyenlere Seçmenini Adres Gösterdi

Emre Ordu
18.03.2023 - 09:53 Son Güncelleme: 18.03.2023 - 10:32

Memleket Parisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi için çağrı yapanlara 'Beni değil, edebiliyorsanız önce benim aday olmamı isteyen insanlarımızı ikna edin' diye yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'adaylıktan çekil' çağrılarına yanıt verdi. 

İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Beni değil, edebiliyorsanız önce benim aday olmamı isteyen insanlarımızı ikna edin. Partimize sadece son 1 haftada üyelik başvurusu yapan 80.000 genci ikna edin. Bu işi başaracağımızdan şüphesi olmayan milyonları ikna edin. Siyasetçi, seçmenin vekilidir; ben onların sesiyim' dedi.

Bir gün arayla iki farklı açıklama

Bir gün arayla iki farklı açıklama

Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz gün Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamada, 'Ben çelebi adamım. Kadir kıymet bilen adamım. Bu memleketi herkesten çok seven adamım. Kimse merak etmesin, gerektiği anda gereğini yaparım. Durumu değerlendiriyorum. Kendi adıma değil, Türkiye adına. Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim' ifadelerini kullanmıştı. 

İnce bu açıklamasından bir gün sonra Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a adaylığının 'kesin' olduğunu söylemişti.İnce, şunları kaydetmişti:

'Sokaklardayım, sokağın nabzını tutuyorum. Evet, ‘CHP’ye katıl’ diyen var. Ama bir katıl diyen varsa, ‘Sakın ha’ diyen üç var. ‘Biz bu ikisine de oy vermeyeceğiz’ diyorlar. AKP’den bıkmış ama Altılı Masa’ya da güvenmiyor. Sokakta en çok, “Yedi/sekiz cumhurbaşkanı yardımcısıyla nasıl yürüyecek bu iş?’ cümlesini işitiyorum. Seçime 55 gün var. Bakarsın ikinci tura Kılıçdaroğlu ile İnce kalır. Ben aday olacağım.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
52
43
34
9
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ismi lazım değil

Bu kadar aptal bir insan olamaz akrep yandaşları seni sişiriyor oylerı bölmek için bunu bile göremiyor

Minister of Magic

Anketlere göre KK nın da aday olmaması gerekiyordu ama oldu. Şimdi siz diyorsunuz anketlere göre ince kazanamaz. Kendiniz o zaman baştan anketleri taksaydını... Devamını Gör

Ümit Mustafa

Buda kendini iki tiktok videosu seyredildi diye darı ambarında sandı. Oy bölme başka ihsan istemeyiz senden. Kemal Kılıçtaroğluna olan kininden ülkeyi yakaca... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Milyonlar diyor..Çok değerli bir adam kendini çok düşürüyor..

Art Ankara

Konuş Ego adam, nasıl olsa dinleyen var.

Nret

Buna uzmanlar, tanrı kompleksi diyorlar..Çok tehlikeli! çünkü ‘her şeyin sonu benim’ fikri bu.ve onlar,eylemlerinin başkalarını nasıl etkileyebileceğini düşü... Devamını Gör