Görüş Bildir
Haberler
Müge Anlı’da Aranıyordu, Cesedi Bulundu: Arkadaşı İntihara Kalkıştı

Müge Anlı’da Aranıyordu, Cesedi Bulundu: Arkadaşı İntihara Kalkıştı

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında da aranan Ahmet Ataoğlu’nun cansız bedenine ulaşıldı. Ahmet Ataoğlu’nu, son görüştüğü kişi olan B.K.’nın başına vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Ahmet Ataoğlu’nun arkadaşı İmren Demiral ise olay sonrasında intihara kalkıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Keserle öldürmüş

Keserle öldürmüş

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşanan kan donduran olayın detayları ortaya çıktı. Ahmet Ataoğlu’nu, Seyir terası denilen yerde bir barakada yaşayan ve son görüştüğü kişi olan B.K.’nın öldürdüğü ortaya çıktı.

Cinayeti itiraf eden B.K., bir anlık sinirle elindeki keserle Ahmet Ataoğlu’nun başına vurduğunu ve sonrasında cesedi yine seyir terasında gömdüğünü itiraf etti.

Emniyetteki işlemleri süren B.K'nın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Arkadaşı intihara kalkıştı

Arkadaşı intihara kalkıştı

Müge Anlı’nın programında da aranan Ahmet Ataoğlu’nun arkadaşı olan İmren Demiral, cinayetin kesinleşmesi sonrasında intihara kalkıştı.

Gün içinde evindeki eşyaları balkondan aşağıya attığı için gözaltına alınan İmren Demiral, akşam saatlerinde ise yine evinden aşağıya atlayarak intihar etmeye yeltendi.

Yaşadığı binanın üçüncü katındaki dairesinin balkonuna çıkan ve aşağıya doğru sarkan Demiral’ı, evine giren polis ekipleri bir anlık dalgınlığından faydalanarak çekip kurtardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
22
6
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aliye Kocabaş

Yoktu ortalıkta böyle olması üzücü ama tahmin ediliyordu anasına sabır versin Allah.

yekta.dincer

off..annesinin durumunu düşünemiyorum.kadın berbat bi haldeydi.hatta bi ara hayatta olduğu düşünülünce nasıl sevinmişti.çok yazık.