Görüş Bildir
Haberler
Mucize Doktor 58. Bölüm Fragmanı

Mucize Doktor 58. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
13.04.2021 - 00:27

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Doruk kötü bir an geçiriyordur ve doktor arkadaşları tarafından sedyede müdahaleye götürülür. Ali'nin ve Tanju Hoca'nın tüm sakinleştirme çabaları sonuçsuz kalır çünkü Doruk geçmişine dair anılar görüyordur. Emara ısrarla girmek istemeyen Doruk'un beyninde tümör olduğu öğrenilir. İşte Mucize Doktor 57. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mucize Doktor Son Bölüm Özeti

Mucize Doktor Son Bölüm Özeti

Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer. Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?

Bir daha cerrahlık yapamayacağı gerçeğiyle yüzleşen Ferman vazgeçmemeye kararlıdır. Başarı şansı çok düşük olsa da Ali, Ferman’ın elini kurtarabilmek için bütün yeteneklerini seferber eder. Diğer taraftan Demir’in ortadan kayboluşu ve Tanju’nun bölümde tek uzman kalışı bir asistan için yepyeni bir fırsat demektir. Sonunda Ferman’ın el ameliyatı başlar. Bu bir devrin sonu mu olacaktır? Yoksa her son bir başlangıç mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın