Görüş Bildir
Haberler
MSI 2021 2. Gün Basın Toplantısı Gillette Infinity ve fastPay Wildcats

MSI 2021 2. Gün Basın Toplantısı Gillette Infinity ve fastPay Wildcats

MSI 2021 ikinci gün karşılaşmalarının ardından Gillette Infinity ve fastPay Wildcats ekipleri basın toplantısında gelen soruları yanıtladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gillette Infinity

Gillette Infinity

+ MSI'da ki en iyi oyuncu sence kim?

- Turnuva daha yeni başladığı için en iyi kişiyi isimlendirmek zor ancak Jungle özelinde düşünecek olursak Canyon veya Wei diyebiliriz.

+ Latin America regionunu MSI da temsil etmek nasıl bir his?

- Bizim için çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Çünkü bizim için majör liglerin şampiyonlarına karşı oynayabildiğimiz ilk uluslararası turnuva. Sadece some random takımlara karşı değil, en iyi takımlara karşı oynadığımız için herhangi bir Latin America takımının kesinlikle isteyebileceği bir fırsat.

+ MSI'da şimdiye kadar sizi ileride geliştirmeye yardımcı olarak neler öğrendiniz?

- Burada herhangi bir hata yaptığınız zaman affedilmiyorsunuz, cezalandırıyorsunuz. Biz de hatalar yaparak öğreniyoruz bu da bizim daha dikkatli oynamamızı sağlıyor. Bunun yanında sadece matchup değil, tüm takım ile iletişimimizi en üst seviyede tutmamızı gerektiriyor.

+ Damwon ekibine karşı kaybetmiş olsanız bile kendinizi çok iyi bir şekilde gösterdiniz. Bu maça çıkarken aklınızda neler vardı, nasıl mental planlar yaptınız?

- MSI a gelirken aklımızda sadece kazanmak vardı. Elimizden gelenin en iyisini yapacaktık. DWG veya RNG fark etmeksizin en iyi şekilde oynamaya çalıştık. Biz daha önce bu tarz büyük ve tecrübeli takımlara karşı oynamadık ve bu bizim için büyük bir şans. Bizim gibi Wildcard ile gelen takımlar için bu takımlara karşı oynamak büyük bir şans.

fastPay Wildcats

fastPay Wildcats

Temsilcimiz fastPay Wildcats'in koçu Robogod basın mensuplarının sorularını yanıtladı:+HolyPhoenix'in ilk turnuvadaki performansı hakkında neler düşünüyorsun?

- HolyPhoenix'in yıllar sonra ilk uluslararası turnuvası olduğu için fazlasıyla motive başarılı olacağını düşünüyorum.

+ İlk maçınız paiN Gaming'e karşıydı ve sizce nasıl bir takım?

- paiN Gaming benim açımdan Türkiye'de çok zor playoff yapabilecek bir takım, aramızda büyük bir seviye farkı var yalnız onlar uluslarası tecrübeye sahip ilk maçta tecrübeye kaybettik. Sonraki maçlarda alışıp daha başarılı olacağız.

+ Riot Games'in düzenlediği en büyük turnuvalardan birindesiniz ve her bölgenin en iyi takımlarına karşı oynuyorsunuz. Sizce hangi bölge, takım en zorlayıcılardan bir tanesi?

- Kore ve Çin temsilcileri benim gözümde kesinlikle bütün takımlardan ayrılıyor. Bu iki takımın şampiyonluk ihtimallerini çok yüksek görüyorum bunlardan sonra da üçüncü sıraya da MAD Lions'ı koyuyorum.

+ Armut'a karşı oynamak nasıl bir deneyimdi?

- Armut'u senelerdir tanıyorum çok keyifli hem konuşmak hem onu görmek bile bana çok pozitif bir enerji veriyor. Onunla uluslararası turnuvada karşılaştığım için çok mutluyum.

+ paiN Gaming'e karşı olan karşılaşmadan nasıl bir ders çıkardınız ve rövanşa nasıl hazırlanacaksınız?

- Öncelikle kompozisyonumuzu daha iyi kuracağız. İkinci maçta daha iyi bir oyunla kazanmak istiyoruz.

+ Yaptığınız kör seçim Nocturne tercihinin arkasında ki sebepler nelerdi?

- Mavi tarafta en iyi kör seçimlerden bir tanesi durumunda şu an ki metada, rakip takımlar nocturne karşısında oynanmaya alışkın olmadığı için böyle bir seçim yaptık.

+ İlk iki mücadeleyi kaybetmenize rağmen ikisi de yakın maçlardı, maçlardan çıkardığınız pozitif şeyler neler ve ileriki maçlar için ne düşünüyorsunuz?

- Öncelikle takım oyunu oynayarak, bireysel yeteneklerin önüne geçebileceğimizi düşünüyorum. Her konuda daha iyi hazırlanıp ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.

+ RNG ve Dawmon'a kıyasla kendi seviyenizi nasıl görüyorsunuz?

- RNG ve Dawmon'un klasman olarak bütün bölgelerden ayrıldığını düşünüyorum. Sadece bizden değil bütün takımlardan ayrılıyorlar ama bu kaybedemezler demek değil, her takıma saygı göstermeleri gerekiyor. Meta gereği her takım her takımı yenebilir erken oyunda verilebilecek bir üstünlük kaybetmelerine neden olabilir.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın