Görüş Bildir
Haberler
Milli Savunma Bakanlığı ve EPDK'dan TL Kararı

Milli Savunma Bakanlığı ve EPDK'dan TL Kararı

ATKN
07.12.2016 - 12:23 Son Güncelleme: 07.12.2016 - 14:04

Milli Savunma Bakanlığı'nca, 262,7 milyon dolar ile 31,3 milyon avro bugün itibarıyla Türk Lirası'na çevrildi. Diğer yandan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu da doğalgaz dağıtım ihalelerine dolar yerine Türk Lirası cinsinden çıkma kararı aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısının ardından kurumlar da Türk Lirası ile ilgili peş peşe adımlar atmaya başlamıştı.

Bugün Milli Savunma Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'ndan yeni açıklama geldi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Sn. Cumhurbaşkanımızın dövizden Türk Lirası’na dönüş çağrısı çerçevesinde MSB'ye bağlı Savunma Sanayi Müsteşarlığı’nın kullanımında olan Savunma Sanayii Destekleme Fonuna ait 262,7 milyon ABD Doları ile 31,3 Milyon Avro bugün itibarıyla Türk Lirası’na çevrilmiştir' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ise, doğalgaz dağıtım ihalelerine dolar yerine Türk Lirası cinsinden çıkma kararı aldı.

4,5G'nin son taksiti de TL olarak ödenecek

4,5G'nin son taksiti de TL olarak ödenecek

Öte yandan kamuoyunda 4,5G olarak bilinen IMT-Advanced yetkilendirmesine ilişkin ihaleyi kazanan operatörler, 2017 yılının nisan ayındaki 657 milyon avro tutarındaki son taksit ödemelerini Türk lirası ile yapma kararı aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
57
17
6
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emre

Ulan bu zamana kadar niye dolar kullanıyordunuz?

kartacali

diyanet gbi bunlarda 3.5-3.6 dan çarpıp türk lirası ile yaptık diyecekler. uluslar arası para biriminden asla vazgeçemezsin

Pasif Kullanıcı

Devletin kurumları da döviz kullanıyormuş bunca yıldır amk! Eee 14 yıldır bu böyleydi madem aklınız şimdi mi çark etti? Ama sizde daha çok vardır o dolarlard... Devamını Gör