Görüş Bildir
Haberler
Miles & Smiles Kartınız Sayesinde Kasım Ayında Yararlanabileceğiniz 10 Kampanya

etiket Miles & Smiles Kartınız Sayesinde Kasım Ayında Yararlanabileceğiniz 10 Kampanya

İrem Coşkun
01.11.2023 - 14:01

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartı sahiplerini Kasım ayında da müthiş kampanyalar bekliyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mobilya alışverişlerinde ek taksit avantajı!

1. Mobilya alışverişlerinde ek taksit avantajı!

Artık mobilya alırken uzun uzun düşünmeye gerek yok! Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartının mobilya alışverişlerinde sunduğu +3 taksit fırsatı ile şimdi evinizi yenilemenin tam zamanı! Kampanya kapsamında anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri 2-6 arası taksitli harcamanıza ek olarak +3 taksit yapabilirsiniz.

2. Yurt dışı seyahat kampanyası

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınız ile yurt dışında pek çok ayrıcalığa sahipsiniz. Kartınız ile yurt dışında yapacağınız alışverişlerde 100'den fazla markada indirim yakalayabilirsiniz.

3. Turizm sektörü harcamalarınıza +2 taksit!

3. Turizm sektörü harcamalarınıza +2 taksit!

Seyahat etmeyi seviyorsanız bu kampanya tam size göre! Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri 4 - 16 arası taksitli harcamanıza, üye işyerinin uyguladığı taksite ek olarak +2 taksit uygulanır.

4. Tırtıl Kids’de 6 taksit firsatı!

4. Tırtıl Kids’de 6 taksit firsatı!

Çocuklarınızın yüzünü güldürmenin tam zamanı! 31 Aralık 2023'e kadar Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla QNB Finansbank POS’larından yapılacak 100 TL ve üzeri 2 taksitli alışverişlerinizde üye işyerinin uyguladığı taksite ek olarak isteğinize göre +4 taksit yapabilirsiniz.

5. Giyim alışverişlerinizde +2 taksit fırsatı!

Giyim alışverişi sevenlere özel: Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla QNB Finansbank POS’larından 100 TL ve üzeri yapılacak kuyum, kozmetik ve hediye kartı hariç 2 - 10 arası taksitli alışverişlerde, üye işyerinin sunduğu taksitlere ek olarak +2 taksit uygulayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farfetch’te 400 EUR’ya varan indirim fırsatı!

6. Farfetch’te 400 EUR’ya varan indirim fırsatı!

Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınız ile 31 Aralık 2023'e kadar Farfecth'te yapacağınız harcamalarınızda 400EUR' ya varan indirim fırsatı sizleri bekliyor! İndirimden faydalanmak için ödeme sayfasında QNBFF promosyon kodunu kullanarak 300 EUR ve üzeri harcamaya 30 EUR, 1000 EUR ve üzeri harcamaya 150 EUR, 2000 EUR ve üzeri harcamaya 400 EUR indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

7. Sağlık harcamanıza +2 taksit!

Sağlığınızı ihmal etmeyin diye Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartının sizler için müthiş bir kampanyası var! Kasım ayı boyunca, kampanya kapsamında, Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri 2 - 10 arası taksitli harcamanıza +2 taksit fırsatı!

8. Amazon'da peşin fiyatına 6 taksit fırsatı!

8. Amazon'da peşin fiyatına 6 taksit fırsatı!

Online alışverişi daha keyifli hale getirecek bir kampanya sizlerle! Amazon.com.tr'de QNB Finansbank POS’undan Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerinizde peşin fiyatına 6 taksit fırsatını kaçırmayın!

9. Eğitim ve kırtasiye harcamalarınızda ek taksit!

Okul sezonu boyunca çeşitli kırtasiye ihtiyaçlarınız olabilir. Bu durumda alışverişleriniz için yüzünüzü güldürecek bir taksit fırsatı Kasım ayında sizleri bekliyor! Kampanya kapsamında, Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla eğitim ve kırtasiye sektöründeki kampanyaya dahil üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL - 75,000 TL arası 2 - 10 taksitli alışverişlerinizde +2 taksit avantajından faydalanabilirsiniz.

10. Ev tekstili alışverişlerinde taksit fırsatları!

10. Ev tekstili alışverişlerinde taksit fırsatları!

Ev tekstili alışverişi yaparken ödemeyi nasıl yapacağınızı düşünmeyin! Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartınızla kampanyaya dahil anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız 100 TL ve üzeri 2-9 arası taksitli harcamanıza +3 taksit fırsatını kaçırmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın