Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, Windows 10’un SDK’sını Geliştiricilere Açtı

Microsoft, Windows 10’un SDK’sını Geliştiricilere Açtı

ATKN
24.03.2015 - 11:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft, bu yaz dünya genelinde piyasaya sunacağı Windows 10‘un geliştirici araçlarını yayınladı

İlk etapta teknik ön izleme için sunulan ve Windows 10 SDK‘sının da aralarında bulunduğu araçlar, geliştiricilerin Windows 10 evrensel uygulama platformuna ısınmasını amaçlıyor. Zira, Microsoft bir taraftan Windows 10 üzerinde çalışırken geliştiricilerinin de telefon ve tabletler dışında PC’ler ve XBox One gibi farklı platformlarda çalışan uygulamalarını test ederek, bu sürece katkıda bulunmasını bekliyor.

Microsoft’un geliştiricilerin ilgisine sunduğu sürümde geliştiricilerin farklı ekran boyutları için tek bir UI ile çalışmasına izin veren Adaptive UX, yine farklı cihazlarda kullanıcıların uygulamalarla etkileşimini optimum hale getirmeyi amaçlayan User Controls gibi özellikler var.

Isınma turuna katılmak isteyen geliştiricilerin Windows Insider Programı‘na kayıt olması gerekiyor, zaten kayıtlıysanız evrensel uygulama şablonlarını kullanarak Windows uygulamanız üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. 29 Nisan’da geliştirici etkinliği Build‘i düzenleyecek olan Microsoft, Windows 10 ve evrensel uygulama platformuyla ilgili daha fazla detaya gireceğini söylüyor.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0