Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, Popüler Takvim Uygulaması Sunrise'ı Satın Aldı

Microsoft, Popüler Takvim Uygulaması Sunrise'ı Satın Aldı

ATKN
12.02.2015 - 11:05

Microsoft, popüler takvim uygulaması Sunrise'ı satın aldığını resmen duyurdu. Satış rakamı açıklanmasa da, iddialar 100 milyon doları aşan bir anlaşmaya işaret ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknoloji devi Microsoft, son dönemde gerçekleştirdiği uygulama satın almalarına bir yenisini daha ekledi. Şirket tarafından son satın alınan uygulama ise Sunrise oldu. Sunrise'ın Microsoft'a satışı bir süredir konuşuluyordu ancak her iki şirket tarafından da bu iddialar hiç doğrulanmamıştı.

Satış ne kadara gerçekleşti?

Satış anlaşması Microsoft tarafından resmen doğrulansa da, şirketin bu operasyon için ne kadar harcadığına yönelik net bir açıklama bulunmuyor. İddialar Raymond merkezli şirketin 100 milyon doları aşan bir miktarı bu satın alma için gözden çıkardığı yönünde.

Tüm takvimler bir arada

Facebook, Exchange, Google Calendar, iCloud gibi birçok farklı takvim uygulamasını tek bir çatı altında bir araya getiren Sunrise uygulaması, üretkenlik kategorisinde önemli bir yer tutuyor. Birçok kullanıcı tarafından sevilerek kullanılan Sunrise'ın Mac sürümü de geçtiğimiz Temmuz ayında yayınlanmıştı. Bakalım Microsoft, Sunrise'ı geliştirerek daha işlevsel ve popüler hale getirebilecek mi?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/microsoft-sunr...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0