Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, LinkedIn'i 26 Milyar Dolara Satın Aldı

Microsoft, LinkedIn'i 26 Milyar Dolara Satın Aldı

ATKN
13.06.2016 - 16:13 Son Güncelleme: 13.06.2016 - 19:44

Microsoft, profesyonel iş ağı LinkedIn’i satın aldı. Anlaşmaya göre Microsoft, LinkedIn'e hisse başına 196 dolar olmak üzere toplam 26.2 milyar dolar ödeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Teknoloji dünyasının gündemine bomba gibi düşen bu satın almayla ilgili yapılan resmi açıklamaya göre Microsoft, LinkedIn’i 26 milyar dolar karşılığında bünyesine kattı.

Anlaşmaya göre Microsoft, LinkedIn'e hisse başına 196 dolar olmak üzere toplam 26.2 milyar dolar ödeyecek.

LinkedIn CEO'su görevine devam edecek

LinkedIn CEO'su görevine devam edecek
İçeriğin Devamı Aşağıda

Microsoft CEO’su Satya Nadella’nın yaptığı duyuruya göre satın alma sonrasında LinkedIn CEO’su Jeff Weiner, sosyal ağdaki bu görevine devam edecek. 

TeknoYO'nun haberine göre gerekli yasal izinlerin alınmasının ardından satın alma işleminin bu mali yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

LinkedIn'in dünya genelinde 433 milyon kullanıcısı bulunuyor

LinkedIn'in dünya genelinde 433 milyon kullanıcısı bulunuyor

Microsoft’un atın alma işlemiyle ilgili yaptığı resmi duyuruya göre LinkedIn’in dünya genelinde 433 milyon kullanıcısı bulunuyor. Sosyal ağın bu kullanıcılarının 105 milyonunu aylık aktif Linkedin kullanıcıları oluşturuyor.

Microsoft CEO’su Nadella ve Linkedin CEO’su Weiner’in paylaştığı, satın alma işlemiyle video şöyle:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
15
9
9
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
feyk

microsoft zamaninin sektor devi nokiayi bile 7.2milyar dolara satin almisti. gercekden buyuk para. lakin microsoftun satin alipda adam ettigi bir sirketde bi... Devamını Gör

ufukdiyo

Yaşlı kurt paradan para kazana kazana ne kadar gidecek bilmiyorum. Windows pazar payı üstünlüğü dışında başarılı sayılabilecek hiçbir işleri yok.

Pasif Kullanıcı

Kesinlikle dogru satin alma Microsoft adina. Kapitalizm Devlerini yaratmaya basladi. Yavas yavas hepimizi satin alacaklar ya da zaten aldilar ama henuz itir... Devamını Gör

denemecelersss

bu linkedln ne ola ki