Görüş Bildir
Haberler
MHP'nin 'VPN'ler Engellensin' Talebi Sosyal Medyanın Gündeminde

etiket MHP'nin 'VPN'ler Engellensin' Talebi Sosyal Medyanın Gündeminde

MHP, sosyal medya düzenlemesi üzerindeki tartışmalar devam ederken yasaklanan sitelere girmeyi sağlayan VPN servislerinin de engellenmesini istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, TBMM'de görüşülmesi beklenen ve 'sansür' olarak nitelendirilen sosyal medya düzenlemesi hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında 'Mevcut mevzuatlar sorunları çözmekte yetersiz kalmaktadır'  diyen Yıldız, 'Erişim engeli koyulan platformlara, yasaklı sitelere VPN (sanal özel ağ) üzerinden de erişimin önlenmesi için yeni ve köklü tedbirler alınmalı, uluslararası işbirliği geliştirilmelidir' önerisini dile getirdi.

Yıldız ayrıca 'Cumhur İttifakı, sosyal medya bataklığını ıslah edecek, sosyal medyada da insanın onuru korunacak, özel hayatın gizliliğine saygı duyulacak, lekelenmeme hakkı gözetilecektir.' dedi.

VPN servislerinin engellemesi talebi soyal medyada konuşuluyor 👇

VPN servislerinin engellemesi talebi soyal medyada konuşuluyor 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP, sosyal medyaya kimlik numarasıyla girilmesi önerisinde de bulunmuştu. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
496
209
77
28
27
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

bunların kafalar 1800 lerde kaldığı için böyle internetmiş falan dokunuyo bunlara. kapa aq interneti postayla hatta güvercinle haberleşelim. ama o mercedesin... Devamını Gör

Kzlt

Yıl olmuş 2020 dijitalleşme çağında uğraştıkları şeye bak, geleceği hesap edenler ana sınıfı müfredatına kadar yazılım teknoloji dersleri ekliyor bu vizyonsu... Devamını Gör

Sefa Döner

Bence verin halkın eline cilalı taşı oynasınlar dursunlar. Okumasinlar araştırmasınlar aman akillanip da kimseye laf söylemesinler.

DR.D

@Sefa Döner: Yoook.Olamz knk cilalı taşla falan millet şimdi ateşi keşfeder,meşale yapar falan.Aman aman.En iyi iki tane çubuk verelim