Görüş Bildir
Haberler
MHP Genel Merkezi'nden Akşener'in Sözlerine İnceleme

MHP Genel Merkezi'nden Akşener'in Sözlerine İnceleme

ATKN
17.04.2016 - 19:59 Son Güncelleme: 18.04.2016 - 11:37

MHP Genel Merkezi'nce, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik 'Başparalel' ifadesini kullanan Genel Başkan adayı ve eski MHP milletvekili Meral Akşener hakkında inceleme başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anadolu Ajansı'nın haberine göre MHP Genel Merkezi, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye yönelik sözleri nedeniyle Meral Akşener hakkında inceleme başlattı.

Akşener ne demişti?

Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, CNN Türk'te Akif Beki'nin programına katılmış ve 'paralel' sözleriyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

'Eğer bu çevrelerin iddiaları doğru ise, yani, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel projesi ise ben de MHP için bir paralel projesiysem başparalel bu durumda Sayın Bahçeli oluyor. Ama bu doğru değil. Türkiye'de son dönemde birisinin kafasına bir taş düşse bundan birkaç yıl evvel Ergenekoncu'ydu, şimdi paralelci, yarın ne olacak bakacağız.'

Genel Merkez bu ifadelerin ardından, Akşener'in 1 Kasım seçimlerinden sonraki açıklamalarına yönelik inceleme başlattı.

'Şimdilik sadece bir inceleme, disiplin süreci ileride başlatılabilir'

'Şimdilik sadece bir inceleme, disiplin süreci ileride başlatılabilir'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuyla ilgili Al Jazeera'ye konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bunun şimdilik sadece bir inceleme olduğunu, ileride disiplin sürecinin başlatılabileceğini söyledi.

Partiye yakın kaynaklar da, incelemenin ardından Akşener'in kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilebileceğini belirtti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
20
12
11
7
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mümtaz Nazif

İsteseniz de istemeseniz de o koltukta kalamayacaksınız.Kalırsanız bu millet sizi sandığa öyle bir gömer ki haliniz ANAPtan beter olur.

Ercan

eğerki bahçeli o koltukta kalmaya devam ederse benim oyumu alamaz açık ve net söylüyeyim..ve muhtemelen barajıda geçemez

onurryazan

Meral Akşener gönlümüzdeki cumhurbaşkanı adayıydı olmadı. Genel başkan adayı ve inşallah olcak da yeter artık 2 lafı bir araya getiremeyen bahçeliyi istemiyo... Devamını Gör