Görüş Bildir
Haberler
MHP, Afiş Sorununu İnsansız Hava Araçları ile Çözdü

MHP, Afiş Sorununu İnsansız Hava Araçları ile Çözdü

ATKN
29.05.2015 - 12:29 Son Güncelleme: 29.05.2015 - 18:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanlığı, ‘kuvvetli suç şüphesi’ taşıdığı gerekçesiyle afişlerinin toplatılmasına tepki göstererek, afiş sorununu drone denilen insansız hava araçları ile çözdü. 

Drone araçlarının altına yapılan üç hilalin seçim gününe kadar şehrin semalarında olacağını belirten MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, 'Adalet ve Kalkınma Partisi’nin uyguladığı usulsüz, yanlış, hesapsız, kontrolsüz reklam ve tanıtımlar çığırından çıkmış durumda. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak, farkındalık oluşturarak yerde ve gökte üç hilal sloganı ile yola çıktık. Göklere de artık üç hilal yazacağız.' dedi.

Afişlerinin toplatılmasına tepki gösteren Gaziantep İl Başkanlığı, insansız hava araçlarına yaptıkları düzenek ile üç hilali gökyüzüne çıkardı. AK Parti’nin yaptığı usulsüzlüklere tepki için böyle bir projeyi ortaya koyduklarını açıklayan MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, 'Farkındalık oluşturarak yerde ve gökte üç hilal sloganı ile yola çıktık. Göklere de artık üç hilal yazacağız. Onların inşaatlara astıkları devasa afişler, yol kenarına açtıkları devasa afişler ve belediye hizmetlerinin tanıtımları, seçim yasaklarına uygun değil. Seçim yasaklarını deldiler. Şikayetlerimize rağmen bunlar toplatılmıyor. Biz de tepkimizi ve yenilikçi fikirlerimizi göstermek için böyle bir proje yaptık. AKP dev afişlerle, dev posterlerle yoluna devam etsin, bizim yenilikçi fikirlerimiz var. Onların büyük paraları olabilir, bizim ise büyük fikirlerimiz var. Seçim gününe kadar Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanlığı’ndan farkındalık oluşturacak yeni propaganda tekniklerini görmeye devam edeceksiniz.' diye konuştu. 

Drone aletlerini hazırlayan Burak Ekti ise seçime kadar üç hilalin göklerde olacağını vurgulayarak, 'Bunlar drone olarak geçer, genelde havadan görüntü alma işinde kullanılır. MHP Gaziantep İl Başkanı’nın yenilikçi fikirleri ile böyle bir projeyi hazırladık. Seçimlere kadar inşallah üç hilal her zaman göklerde olacak.' ifadelerine yer verdi. 

Üzerlerinde üç hilal bulunan insansız hava araçları, vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı. 

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0