Görüş Bildir
Haberler
Mezuniyet Balon İçin Hazırlan, Sevgilinin Sana Aşık Olup Olmadığını Söyleyelim!

etiket Mezuniyet Balon İçin Hazırlan, Sevgilinin Sana Aşık Olup Olmadığını Söyleyelim!

Aburoski
05.06.2019 - 11:49

Hadi bakalım beraber mezuniyet balona hazırlanıyoruz. Elbise, saç, makyaj, ayakkabı, takı ve çantanı belirle biz de sana kalbindeki o insanın seni sevip sevmediğini söyleyelim!

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi okuldan mezun olacağını öğrenelim.

2. Evet ilk önce tarzına uygun kıyafeti seçmeni istiyoruz.

3. Şimdi de elbisene uygun saç modelini seç bakalım.

4. Seçtiğin elbiseye ve saç modeline uygun makyajını da seçer misin?

5. Şimdi de ayakkabı seçelim! Renklere takılma, modeli belirlesen yeterli...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geldik aksesuara... Güzel bir kolye seç bakalım.

7. Çanta modelimizi de seçtikten sonra sonuçlara geçelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sana deliler gibi aşık!

Mezuniyet balon için yaptığın seçimlere göre kalbindeki insan sana körkütük aşık. Şöyle derin bir nefes al ve bizi dinle. Evet, o her an seni düşünüyor, hiç aklından çıkmıyorsun. Senin için yapmayacağı şey yok. Saygı desen onda, sevgi desen onda. Tam olarak istediğin biri. Seni hiçbir zaman üzmeyeceğini de garanti edebiliriz. Onunla çok güzel bir geleceğin olabilir. Onun seni sevdiği kadar sen de ona değer verip, sevgini gösterirsen aranızda hiçbir problem olmaz. 

Gayet anlayışlı bir insan. Seni dinleyip, sorunlarına çözüm olabilecek biri. Her adımını seni düşünerek de atıyor. Çünkü artık o tek başına değil, sen varsın. Birlikte güzel anılarınız olacak. :)

Sana karşı bazı hisleri var ama maalesef bu aşk değil!

Mezuniyet balon için yaptığın seçimlere göre kalbindeki insanın sana bazı hisleri var ama bu aşk değil. Birine aşık olmak çok kolay değil, bunu sen de biliyorsun. O seni daha yeni yeni tanıyor gibi. İyice tanıdıktan sonra seninle ilgili düşüncelerini ilerletecek. Aslında sen de ona aşık olduğunu zannediyorsun fakat pek değilsin. Başka biri gelse, hemen aklını karıştırabilir. Anlayacağın ikiniz de sadık değilsiniz. Bu nedenle ondan bir hamle gelmeden sen pek adım atma. Onun sana gerçekten aşık olduğundan, sana değer verdiğinden emin olduğunda büyük adımı atabilirsin. 

Bu süreçte sen de kendini sorgulayabilirsin. 'Acaba gerçekten ona aşık mıyım?' sorusunu arada bir kendine sor. Kendine verdiğin cevaplara göre zaten zamanı gelince anlayacaksın. :)

Üzülerek söylüyoruz ki o sana aşık değil!

Mezuniyet balon için yaptığın seçimlere göre kalbindeki insan sana aşık değil. Sen sanırım onun sana aşık olduğunu zannediyorsun ama yanılıyorsun. Aklını hemen başka biri karıştırabilir. O çok sadık bir insan da değil. Aynı zamanda sana uygun da değil. Sen de ona aşık olduğunu zannediyorsun fakat kesinlikle ona aşık değilsin. Böyle bir durumu insanlar çok fazla yaşar. Genellikle insanlar birilerine aşık olduğunu zanneder ama gerçek aşkı bulmak biliyorsun ki çok zordur. Bu nedenle ona hiç takılma. Sana aşık olmayan birini artık çok fazla düşünme. 

Hayatına bak, hayatın tadını çıkar. Gerçek aşkını aramalısın. Emin ol onu bulduğunda çok farklı hissedeceksin. Aşkını bulduğunu hemen anlayacaksın. Biz senin en kısa sürede seni seven ve senin de gerçekten aşık olduğun biriyle mutlu olacağına inanıyoruz. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
304
132
98
58
49
49
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın