Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Uyardı! Şiddetli Sağanak Ve Kar Yağışı Geliyor…

Meteoroloji Uyardı! Şiddetli Sağanak Ve Kar Yağışı Geliyor…

dila bahar
29.10.2021 - 16:12

Meteoroloji’den gelen son bilgilere göre, Doğu Karadeniz, Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinde şiddetli yağış bekleniyor. Erzurum çevreleri ile Erzincan, Muş, Bingöl, Tunceli ve Bitlis’in yüksek kesimleri, Van’ın güneyi ve batısı, Hakkari’nin de kuzeyinde ise karla karışık yağmur ve kar görülecek. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Orta Karadeniz’in kıyı kesimleri, Sivas, Tokat, Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kıyı kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu olacağı meteoroloji tarafından duyuruldu.

Sıcaklıklar Düşüyor

Sıcaklıklar Düşüyor

İç Anadolu ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde hava sıcaklıklarının 3 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Çoğunlukla kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara Denizi ve Marmara Bölgesi'nin batısı ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Kuvvetli Yağış Uyarısı Yapıldı

Kuvvetli Yağış Uyarısı Yapıldı

Yağışların; Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Ağrı, Hakkari, Diyarbakır, Şırnak çevreleri ile Van’ın güney ve batı, Erzurum'un güney kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Marmara Denizi ve Marmara Bölgesi'nin batısı ile Çanakkale çevrelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın