Görüş Bildir
Haberler
Mete Yarar'a Silahlı Saldırı

Mete Yarar'a Silahlı Saldırı

ATKN
29.08.2016 - 13:01 Son Güncelleme: 29.08.2016 - 14:29

Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, İstanbul Kadıköy Suadiye'de iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yara almadan kurtulan Yarar, 'İki kişiydiler, ateş açtılar. Ben de silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar' dedi. DHA'nın haberine göre Yarar'a 6 el ateş edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Kadıköy Suadiye’de iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Yarar, saldırının ardından Sözcü'den Deniz Ayas'a yaptığı açıklamada, 'İki kişiydiler, ateş açtılar. Ben de zaten silahımla karşılık verdim. Bunun üzerine kaçtılar. Polis çalışma başlattı” dedi.

Yarar; saldırının ‘neden gerçekleştirilmiş olabileceğine’ ilişkin ise 'Farklı bir sebep var ancak şimdilik durum net değil' dedi.

Mete Yarar, Twitter hesabından ise 'Şu anda iyiyim. Merak etmeyin. Arayanlar için çok teşekkür ederim. Hep söylediğim tek şey Allah'ın verdiği canı o alır. İlk mermi üç metreden atılmasına rağmen patlamadı' mesajını paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA: 6 el ateş edildi, saldırı alacak-verecek meselesinden kaynaklandı

DHA: 6 el ateş edildi, saldırı alacak-verecek meselesinden kaynaklandı

Fotoğraf: AA

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre saldırı, alacak-verecek meselesi yüzünden yaşandı.

Mete Yarar'a, mimar olan oğlunun alacağı için gittiği kafeteryada, borçlular tarafından 6 el ateş edildiği tespit edildi.

Olay, görgü şahitleri ve polis soruşturmasına göre şöyle gelişti: Mete Yarar'ın oğlunun Suadiye'de bulunan mimarlık ofisinde eski ortağından alacağı olduğu tespit edildi. Buna karşılık borçuluların 2 adet 40 bin, 1 adet de 20 bin liralık senet verdikleri öğrenildi. 

Olay günü sabah saatlerinde arayan borçlular, parayı vereceklerini ve senetlerin getirilmesini istedi. Oğlu yerine buluşmaya kendisi giden Mete Yarar, iki kişiyle bir süre görüştü. Bu sırada şüpheliler senetleri görmek istedi. Mete Yarar'ın elinden senetleri alan şüphelilerin, masadan hızla kalkarak kaçmaya kalktıkları, bu sırada birinin silahını çekerek 6 el ateş ettiği tespit edildi. Mete Yarar'ın da kovalamaca sırasında iki el havaya ateş ettiği belirlendi.

Olaydan sonra Mete Yarar'ın Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Kimlikleri tespit edilen kaçan iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.

Mete Yarar, Twitter hesabından yaptığı yeni açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'En iyi bildikleri tuzağı bana da kurmaya çalıştılar'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isimsizim

Adam eski bordo bereli öyle ite çakala yem olmaz.

Nabizade Nihavend

Çok değil daha bir ya da bir buçuk yıl önce cemaatin kanallarında Akp'ye salladıklarını dinliyordum son birkaç aydır sadece övüyor. Oğluna borçlu olanlar tar... Devamını Gör

Nabizade Nihavend

Bence bu ve yiğit bulut gibi adamlar sadece para için kendilerini kahraman gösterme peşinde.

isyankar

Bu arkadaş çok öne çıkarıldı.Açık hedef haline geldi.Böyle bir hadiseden endişe duyuyorduk zaten.Geçmiş olsun.İnşallah tekerrür etmez.