Görüş Bildir
Haberler
Merve Dizdar Yılbaşı Gecesi O Ses Türkiye'de Sesi İle Büyüleyecek! Merve Dizdar Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Merve Dizdar Yılbaşı Gecesi O Ses Türkiye'de Sesi İle Büyüleyecek! Merve Dizdar Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Ekranların sevilen programı O Ses Türkiye, her yıl yılbaşı özel programı ile ekranları başındaki seyircileri ile buluşuyor. Programda çok sayıda ismi ağırlıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteri ile büyük beğeni toplayan Merve Dizdar yer alacak. Merve Dizdar başarısının yanısıra özel hayatı ile de sık sık gündemde. Geçtiğimiz günlerde üç yıllık evliliğini noktalama kararı almıştı. O Ses Türkiye programında konuklar açıklanırken dikkat çeken oyuncunun hayatı da merak konusu oldu. Merve Dizdar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte Merve Dizdar'ın hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8’in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, bu yılbaşı akşamında da dopdolu bir programla ekranlarda olacak. Jüri üyeliklerini Ebru GündeşMurat BozBeyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç’un yaptığı O Ses Türkiye’de bu akşam ünlüler geçidi yaşanacak. Programın ünlü konuklarından biri de Masumlar Apartmanı başrolünde yer alan başarlı oyuncu Merve Dizdar. İşte merak edilen Merve Dizdar'ın hayatı...

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp Craft Tiyatro'da devam etmektedir.

İlk sinema deneyimi 'Bir Ses Böler Geceyi' filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dersane Üniversitede gibi başlıca dizilerin yanı sıra son olarak Masumlar Apartmanı adlı dizide yer aldı. Ayrıca TRT Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Merve Dizdar'ın Özel Hayatı

Merve Dizdar'ın Özel Hayatı

İki yıllık sevgililiğin ardından 2018 yılında evlenen Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar, geçtiğimiz haziran ayında sürpriz bir şekilde boşanma kararı almıştı. Ünlü çift, dün akşam beraber görüntülendi. Çiftin yakınları, her ne kadar boşansalar da Merve Dizdar ile Gürhan Altundaşar’ın arkadaşlığının devam ettiğini ve sık sık görüştüklerini belirtiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın