Görüş Bildir
Haberler
Mersin'in Liderliğine Konya Engel Oldu

Mersin'in Liderliğine Konya Engel Oldu

onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Torku Konyaspor, sahasında konuk ettiği Mersin İdman Yurdu'nu 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in bu sezonki flaş takımı Mersin İdman Yurdu, Konya deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Konya Arena Stadı'nda güzel bir havada ve güzel bir zeminde oynanan karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Mersin İdman Yurdu'nun uzaktan iki şutunun dışında pek fazla pozisyonun yaşanmadığı ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan taraf Mersin İdman Yurdu oldu ancak Konyaspor, 60. dakikadan sonra oyunu dengeledi ve oyun kontrolünü ele geçirmeyi başardı. Konyaspor'un golü ise gecikmedi. 66. dakikada Hleb'in sağ kanattan kullandığı kornerde top kafalardan sekerek arka direğe doğru yöneldi. Arka direkte boş pozisyonda bekleyen Selim, topun inmesini beklemeden yaptığı kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından rakip kalede baskı kurmaya çalışan ve beraberlik golünü arayan Mersin İdman Yurdu beklemediği bir golü daha kalesinde gördü. 70. dakikada topu kalesinden uzaklaştırmak isteyen Mersin ekibinde kaleciye verilen geri pas pahalıya patladı. Nihat, kendisine gelen topu uzaklaştıramayınca top ceza alanındaki Hasan Kabze'nin önüne düştü. Hasan da ayağına kadar gelen bu fırsatı kaçırmadı ve Konyaspor'u rahatlatan golü kaydetti. (2-0)

Mersin İdman Yurdu'nda Murat Ceylan oyuna gireli henüz 1 dakika bile olmadan 77. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, maç 2-0 Konyaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Konyaspor puanını 16'ya yükseltirken, konuk ekip Mesin İdman Yurdu 20 puanda kalarak maç fazlasıyla liderlik fırsatını kaçırmış oldu.

  • Eurosport
Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0