Görüş Bildir
Haberler
Meral Akşener’den Sinan Ateş Açıklaması: ‘Ailesinin Bizden Talebi Oldu’

Meral Akşener’den Sinan Ateş Açıklaması: ‘Ailesinin Bizden Talebi Oldu’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akşener, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in ailesinden gelen isteği de paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Bunu herkesle duyurmakla mükellefim’

‘Bunu herkesle duyurmakla mükellefim’

Akşener, Sinan Ateş cinayeti ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

Ankara bir suikaste sahne oldu. Sinan Ateş’e düzenlenen suikast, Emniyet birimlerini ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Bu olayın acilen aydınlatılması için ellerinden geleceğini yapacağına inanıyorum. Ailesinin bir özel talebi oldu. Soru önergesi, araştırma önergesi yapılmamasına dair Ayşe Ateş üzerinden bir talebi oldu. Bütün herkese duyurmakla mükellefim bunu. Allah yeniden hepsine sabır versin.”

2023 zamlarına tepki gösterdi

2023 zamlarına tepki gösterdi

“Hiçbir öngörüsü gerçek olmayan, sözünün arkasında durmayan Erdoğan, 2023’ün ilk günlerinde alıştığımız yönetim performansına kaldığı yerden devam ediyor. Kendisi yine bir açıklama yaptı. 2023’te herkes hesabını yüzde 20’ler seviyesindeki bir enflasyona göre yapsın. 2023’ün daha ilk sabahında bizi selamlayan zamları kim yaptı! Devletin tüm kalemlerinde en az yüzde 120’ler seviyesindeki zamları kim yaptı! Makyajlı enflasyon rakamlarının bile üzerine çıkan zamları sen yaptın Sayın Erdoğan!”

“EYT’li kardeşlerimi yürekten kutluyorum”

“EYT’li kardeşlerimi yürekten kutluyorum”
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Aslında sayın Erdoğan da gidişatın farkında. Gider ayak seçimi kaybetsek de bu işte yokum dediği işleri birer birer yapmaya başladı da oradan biliyorum. EYT düzenlemesinden bahsediyorum. Demek ki artık seçimi kaybedeceğini o da anladı. Yavaş yavaş içselleştirmeye başladı. Biz bu durumdan ziyadesiyle memnunuz. Muhalefet korkağı bir iktidarın her gün biraz da sözümüze gelmesini büyük bir keyifle izliyoruz. Hatta önümüzdeki seçimlerden sonra hiç değilse insan içine çıkabilmeleri için bundan sonra da bizi takip etmelerini kendilerine tavsiye ediyoruz. Hep söylediğim gibi bizim projelerimiz, çözümlerimiz milli maldır, alsınlar kullansınlar. Yıllarca yılmadan, yıkılmadan müthiş bir hak mücadelesi yürüten, kırmadan, dökmeden haklarını arayan ve sonunda o haklarını söke söke alarak tebriği hak eden EYT’li kardeşlerimi yürekten kutluyorum. Düzenleme milletimize ve memleketimize hayırlı olsun. Siz tek adama ve ucube sistemine diz çöktürdünüz. İnadını kırdınız, söylediklerini yedirdiniz. Sandık korkusu işte böyle bir şeydir. Koltuk elden gidiyor kaygısı işte böyle bir şeydir.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
5
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kemal Gassal

ucube kadın ya. kıskanç elti. yuva yıkan görümce. haset akraba suratlı meymenet yok.