Görüş Bildir
Haberler
Meral Akşener’den Ak Gençlik Paylaşımına Tepki: ‘O Günden Beri Toparlayamadılar’

Meral Akşener’den Ak Gençlik Paylaşımına Tepki: ‘O Günden Beri Toparlayamadılar’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çengelköy Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı. Akşener, dün metrobüs kazası sonrası Ak Parti Gençlik Kolları’na bağlı kişilerin çektiği videoya tepki gösterdi.

AK Parti Gençlik Kolları’nın yaptıklarını bu içerikte sizlerle paylaşmıştık;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

‘Gittikçe kötüleşiyor, çirkinleşiyorlar’

‘Gittikçe kötüleşiyor, çirkinleşiyorlar’

İstanbul'daki metrobüs kazası ardından AK Partili gençler tarafından bölgede çekilen bir videoyu izlediğini söyleyen Akşener; 'Allah şahittir kalbim yarıldı. Bu çocukları buralara ittiren, bu konuşmaları yaptıran bir zihniyet var. Bu zihniyet İstanbul'u kaybetti, o günden beri kendini toparlayamadı. Gittikçe kötüleşiyor, gittikçe çirkinleşiyor' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
60
17
6
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

Nasıl çirkinleşiyorlar ya. Daha ne kadar çirkinleşecekler. Camide bırak içtiler, Beşiktaş sahilde taciz ettiler olayından beri daha ne kadar çirkinleşebilirler.

mertens

Bu gençlik kolları partiye iticilik katıyor. Bunlar böyle sürekli sokaklarda gezerlerse seçimde daha çok oy kaybettiriler. İnandırıcılıkları hiç yok, ve olm... Devamını Gör

kssrcc

👍🏻

Pasif Kullanıcı

Cidden 2019 İstanbul seçimleri psikolojilerini bozdu bunların travma oldu yazık.13 bin oy farkını beğenmeyip 3 ay mızıkçılık yapıp 3 ay sonra 813 bin fark ye... Devamını Gör