Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Menajerimi Ara 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
10.06.2021 - 22:35

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Ceyda Dicle'yi ajanstan kovarak hemen ajansı terk etmesini söyler ve Dicle yıkılmış bir şekilde eve gider. Kıraç Ceyda'nın Dicle'yi kovmasına oldukça öfkelenir ve Ceyda ile karşı karşıya gelirken Dicle'nin baba demesi ortamda heyecanı yükseltir. İşte Menajerimi Ara 41. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Fırat’ın geride bıraktığı alkol probleminin yeniden nüksetmesinden şüphelenen Dicle, ne yapacağını bilemez. Öte yandan Barış, Aydın’ın başına açtığı bela yüzünden hiç istemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Peride’nin oyuncusu Nurten, torunu Su’yu seti sırasında Peride’ye emanet eder. 14 yaşındaki genç kız, kısa sürede Peride’yi delirtmeyi başarır.

Bununla beraber, usta oyuncu Defne Yalnız, yıllar içinde sektörün yaşadığı dönüşümden rahatsız olurken geçmişe özlem duymaktan kendini alıkoyamaz. Peride, oyuncusunun yaşadığı hayal kırıklığını telafi etmek için elinden geleni yapar. Kıraç ise menajerliğini yaptığı ünlü rapçi Ozbi’yi reklam kampanyasına ikna etmek için zekice bir plan yapar. Aynı gün yayınlanarak rakip olacak dizilerde yer alan Jülide ve Arzu, ilk bölüm heyecanı yaşarken ikisi de aynı anda menajerleri Çınar’ın ilgi ve alakasına ihtiyaç duyunca ortalık karışır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın