Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara 38. Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 38. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
17.05.2021 - 00:00

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Barış ve Dicle arabanın lastiğinin patlamasıyla orman yolunda mahsur kalırlar. Dicle önce ajansa dönmesi gerektiği için endişelense de Barış onu sakinleştirmekte başarılıdır. Bir günlerini orada geçiren çift güzel bir otel bulurken aşk dolu ve eğlenceli dakikalar yaşarlar. İşte Menajerimi Ara 38. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Komiser Mahir’in bir süredir Hekimoğlu’nu hapse attırmak için sürdürdüğü savaşın sonuna gelinmiştir. Mahkeme tarihi gelip çatmıştır ve Hekimoğlu için 10 seneye kadar hapis cezası istenmektedir. Etrafındakiler, Hekimoğlu’nu kurtarabilmek için çabalarken, Hekimoğlu hiç beklenmedik bir hareket yapar ve son çare olarak kendini rehabilitasyon merkezine yatırır.

Bir yandan Hekimoğlu’nun ekibi de hastanede bir itfaiyeciyi tedavi etmeye çalışmaktadır. Genç itfaiyeci, büyük bir yangının orta yerinde donarcasına üşümeye başlamıştır. Hekimoğlu’nun yokluğunda, bu sıra dışı vakaya sıra dışı bir çözüm getiren kişi Zeynep olacaktır.

Mahir Hekimoğlu’na karşı yumuşayacak mı? Mahkeme nasıl sonuçlanacak? Hekimoğlu hapse girmekten kurtulabilecek mi? Zeynep’in önerdiği çözüm, itfaiyeciyi kurtarmaya yetecek mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın