Görüş Bildir
Haberler
Menajerimi Ara 35. Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 35. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
22.04.2021 - 18:15

Menajerimi Ara yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Barış elinde çiçeklerle ajansa gider ve Dicle'yi karşılar. Ceyda tüm menajerlerle yaptığı toplantıda ay sonuna kadar süre verdiğini ve performans kotasını doldurmayan menajerlerin gideceğini söyleyerek herkeste şok etkisi yaratır. Dicle çalıştığı kişiyle sorun yaşarken Ceyda onun haketmediğii bir koltukta olduğunu fakat arada Kıraç'ın olduğunu söyler. Ceyda ve Kıraç arasında ipler gerilirken Dicle Barış'a sığınır. İşte Menajerimi Ara 35. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Menajerimi Ara Son Bölüm Özeti

Dicle, gerçeği Feris’e söyleyip söylememe konusunda kararsız kalır. Çınar’ın İspanyol oyuncusu Jose, bir reklam çekimi için İstanbul’a gelir. Geldiği ilk andan itibaren Çınar’ı zor durumda bırakan Jose, kaybolunca işler karışır.

Bütün ajans Jose’yi bulmak için seferber olur. Barış’ın oynayacağı filmle ilgili sürpriz bir gelişme yaşanır. Kıraç bir yandan Ceyda’nın oyunlarını ortaya çıkarmaya çalışırken diğer yandan oyuncusu Ceren Taşçı’nın içinde olduğu krizi çözmeye çalışır. Ayla’nın Dicle ile ilgili sürpriz hamlesi ise herkesi şaşırtır. Serkan, Feris’i üzmeden bir an önce bir çözüm bulmaya çalışırken Ceyda’nın müdahalesi her şeyi karıştırır. Feris’in Melisa’yla yaşayacağı yüzleşme merak konusudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın