Görüş Bildir
Haberler
Okmeydanı Köftecisi İş Başında!

Okmeydanı Köftecisi İş Başında!

Onedio Medya
06.11.2014 - 15:44 Son Güncelleme: 06.11.2014 - 17:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Maskesiz Burada İş Yapamayız'

Okmeydanı'nda çıkan olaylarda gazdan etkilenmemek için seyyar bir köfteci, maske kullanarak işine devam ediyor. Maskesinin etrafını alüminyum folyo ile kamufle eden köfteci, atılan gazlardan bu şekilde korunmaya çalıştığını söyledi.

Okmeydanı'nda çıkan olaylar sebebiyle bazı seyyar esnaflar farklı yöntemlerle atılan gazlardan korunmaya çalışıyor. Seyyar köfteci Muharrem Erden, kendi tasarladığı gaz maskesi ile gazdan etkilenmiyor. Gaz bombası atıldığında da işine devam eden köfteci, gün boyu satışına devam ediyor. 

9 aydır burada çalıştığını ve köfte sattığını anlatan Muharrem Erden şunları söyledi: 'Memleketin durumu çok kötü. Şu anda ezilen kesim fakir kesim. Ben iş adamıydım. Battım. Çok zor duruma düştüm. Köftecilik yapıyorum. 9 aydır bu işi yapıyorum. Bu yanmazdır. Kendi tasarımım. Başlığı kendim aldım. Yanmaz kumaştan. Başka takan yok maske. Gaz kullanıldığında bunu kullanıyorum. Sadece ben maske takıyorum. Ortam sakin oluyor köfte satmaya devam ediyoruz. Kral köfteciyim. Kendi imkanlarımla korunmaya çalışıyorum. Bu maskeyi takmazsak burada bu işi yapamayız. Nostaljik bir köfte yapıyoruz. Ben hep buradayım. Otobüs yanıyor ortada polis yok. Haberciler polisten önce geliyor. Şuan otobüs girmiyor. Doğru dürüst insan yok. İnsanlar buradan taşınsın isteniyor.'

HÜSEYİN AYDIN | CHA

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_okmeyd...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0