Görüş Bildir
Haberler
Mars’ınız Gerçek Aşkınızın Kim Olduğunu Söylüyor! Mars Burcunuza Göre Aradığınız Erkek Nasıl Biri Olabilir?

Mars’ınız Gerçek Aşkınızın Kim Olduğunu Söylüyor! Mars Burcunuza Göre Aradığınız Erkek Nasıl Biri Olabilir?

Entel Feridun
04.08.2022 - 09:26

Astrolojide Venüs ve Mars yıldızları, dişil ve eril enerjinin simgeleridir. Kişilerin doğum haritasına bakarak bu yıldızların hangi burçta olduğu görülebilir. Sizin de doğum haritanızda bir adet Venüs burcunuz ve Mars burcunuz bulunmaktadır. Bu göstergeler üzerinden gerçek aşkınızın kimliği, dış görünüşü ve nerede tanışacağınız gibi ön görülerde bulunulabilir.

Ancak kadının doğum haritasındaki aşk işaretine bakılırken Mars değerlendirilir. Bu yazımızda sizlerle Mars burcunuza göre aradığınız erkeğin özelliklerini paylaşıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğum haritasında kişinin aşık olma potansiyeline ve kimlere çekim hissettiğine dair bilgiler sunan iki yıldız vardır. Bunlar Venüs ve Mars yıldızlarıdır.

Doğum haritasında kişinin aşık olma potansiyeline ve kimlere çekim hissettiğine dair bilgiler sunan iki yıldız vardır. Bunlar Venüs ve Mars yıldızlarıdır.

Venüs ve Mars, kadın ve erkek ilişkilerinde kişilerin nasıl tiplerden hoşlandıkları, hangi özelliklerin onları etkilediği ve kimlerle birlikte olabilecekleri gibi bazı ön görülerde bulunmaya yardımcı olur.

Kendi doğum haritanızda bulunan Mars ve Venüs’ün hangi burçta olduğuna bakarak sizler de gerçek aşkınızın kim olduğuna dair fikir edinebilirsiniz.

Kendi doğum haritanızda bulunan Mars ve Venüs’ün hangi burçta olduğuna bakarak sizler de gerçek aşkınızın kim olduğuna dair fikir edinebilirsiniz.

Bu yazımızda kadınların haritasında aşk hayatı konusunda dikkate alınan Mars burçlarını ve anlamlarını inceleyeceğiz.

Erkek haritasında nasıl bir kadından hoşlandığına ve hayatının aşkının nerede olduğunu öğrenmek için ise Venüs burcuna bakılmalıdır. Sizlerle daha evvel Venüs burcunuza göre nasıl tip kadınlara çekildiğinizi konuşmuştuk!

Gelelim, Mars burcunuza göre gerçek aşkınızın ve hayatınızın erkeğinin nasıl biri olması gerektiğine dair yorumlara!

Koç:

Koç:

Doğum haritanızda Mars’ınız Koç burcunda ise muhtemelen dış görünümü açısından çevik ve atletik vücut tipine sahip, karizmatik bakışları olan erkeklere hoşlantı duyabilirsiniz. Birlikte olacağınız erkek kesinlikle kararlı ve maço bir kişilik olmalıdır. İlişkide erkek partner tarafından korunduğunuzu ve sahiplenildiğinizi bilmelisiniz. Aranızda tutkulu bir bağ olmalıdır. Hayatınızın aşkı düşüncelerini eyleme dökebilen ve dobra bir erkek tipi olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğa:

Boğa:

Doğum haritanızda Mars’ınız Boğa burcunda ise konforuna düşkün, yemeyi, içmeyi ve gezmeyi seven erkeklerden hoşlanırsınız. Aradığınız erkek figürü rahat bir insan olmalıdır. Aranızdaki en önemli şeylerden birisi güvendir. Karşı taraftan da güvenilir ve sahiplenici olmasını beklersiniz. Kıskanılmaktan hoşlanırsınız ve siz de kıskançlık yapabilirsiniz.

İkizler:

İkizler:

Doğum haritanızda Mars’ınız İkizler burcunda ise dış görünüş bakımından uzun boylu, atletik yapılı kişilerden hoşlanıyor olabilirsiniz. Yoğunlukla hoşlandığınız kişiler sarışın ya da kumral tipler olabilir. Bir erkekte aradığınız en önemli özellik sohbetinin keyifli olması, sıkıcı olmayan bir karakterde monoton bir ilişki yaşamaktan uzak davranan birisi olmasıdır. İlişkide daima sizi eğlendirmeli, zaman zaman özgürlük alanınızda sizi hür bırakmalıdır.

Yengeç:

Yengeç:

Doğum haritanızda Mars’ınız Yengeç burcunda ise bir erkekte aradığınız en önemli özellik yuva kurmak isteyen, sevdiğine ve ailesine bağlı birisi olmasıdır. Siz bir ilişkide takılmaktan çok gerçek duygular paylaşmak istersiniz, bu nedenle ilişkinizde size karşı duygusal bir adam olmalıdır. Dış görünüş bakımından uzun boylu, geniş omuzlu ve yumuşak başlı erkeklere çekilirsiniz.

Aslan:

Aslan:

Doğum haritanızda Mars’ınız Aslan burcunda ise kesinlikle aradığınız erkek sosyal ve çevresinde sevilen birisi olmalıdır. Onun hayatında önemli bir yere sahip olmak için savaşmaya hazırsınız, aynı şekilde size de özel birisi olduğunuzu hissettirmelidir. Aranızdaki ilişkinin temel taşı ilgi ve değer göstermektir. Sarışın ya da kızıl tiplerden hoşlanabilirsiniz. Hayatınızda olacak erkek bakımlı birisi olmalıdır.

Başak:

Başak:

Doğum haritanızda Mars’ınız Başak burcunda ise detaycı ve titiz erkeklerden hoşlanırsınız. Birlikte olacağınız erkek sizinle beraber ev işlerine koşturmalı, gündelik hayatı ve diğer sorumlulukları paylaşmalıdır. İşinde ve özel hayatında başarılı olmalı, özgüvenli bir duruşa sahip olmalıdır. Dış görünüş bakımından ellere, saçlara ve kişisel temizliğe çok dikkat edersiniz. Bu özellikleri sağlayan kişilerle beraber olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Terazi:

Terazi:

Doğum haritanızda Mars’ınız Terazi burcunda ise birlikte olacağınız erkek sizi anlamalı ve kıymet verdiğini hissettirmelidir. Sizinle evli dahi olsanız, flört etmesini zaman zaman çocuk gibi eğlenmesini isteyebilirsiniz. Metro seksüel erkeklerden hoşlanırsınız. Erkeğinizin çevreye karşı nazik ve sevecen duruşlu olmasını istersiniz.

Akrep:

Akrep:

Doğum haritanızda Mars’ınız Akrep burcunda ise ilişkide tutku sizin çok önemlidir. Sizi sahiplenen ve bir olduğunuzu hissettiğiniz bir erkekle olabilirsiniz. Uzun boylu ve gizemli bakışları olan kişilerden hoşlanırsınız. Hatta soğukkanlı kişilere çekilebilirsiniz. Cinsellik sizin için önemlidir.

Yay:

Yay:

Doğum haritanızda Mars’ınız Yay burcunda ise eğlenmeyi seven ve gezmeye düşkün bir erkekle birlikte olmalısınız. Aksi takdirde ilişkide çabucak sıkılabilirsiniz. Birlikte aktiviteler ve hobiler paylaşabileceğiniz kişilerin etki alanına girersiniz. Hayatınızın aşkı farklı kültürden ya da yabancı bir damat olabilir.

Oğlak:

Oğlak:

Doğum haritanızda Mars’ınız Oğlak burcunda ise sorumluluklarına önem veren, iş ve özel hayatında statü sahibi insanlara çekilirsiniz. Başarılı bulduğunuz bir erkekten kolaylıkla hoşlanabilirsiniz. Size karşı dikkat etmesini istediğiniz en önemli konu saygıdır. Soğukkanlı ya da soğuk duruşlu erkekler dikkatinizi çekebilir.

Kova:

Kova:

Doğum haritanızda Mars’ınız Kova burcunda ise rahatına düşkün erkeklerden hoşlanırsınız. Sıkıcı ve monotonluktan uzak bir ilişki hayaliniz vardır. Aşık olacağınız erkekle her konuda konuşabilmeli ve her şeyi paylaşabilmelisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Balık:

Balık:

Doğum haritanızda Mars’ınız Balık burcunda ise duygusal ve çekingen kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Sevdiğiniz erkek şiirlerden ve şarkılardan hoşlanmalıdır. İlişkinizde romantizm önemli bir olgu olur. Sakin ve sessiz erkeklere yaklaşabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın