Görüş Bildir
Haberler
Maraşlı 17. Bölüm Fragmanı

Maraşlı 17. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
10.05.2021 - 17:56

Maraşlı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Maraşlı Mahur'a hayatın bazı gerçeklerini öğretirken Mahur'a inansa da inanmasa da bu gerçeklerin bir gün ortaya çıktığını ve her gördüğüne güvenmemesi gerektiğini anlatır. Savaş Necati'ye arkasından silah doğrulturken diğer tarafta silahlı çatışma vardır. Mahur Celal'e abisini neden vurduğunu sorarken Maraşlı'dan 'Çünkü senin abin bir hain.' cevabını alır. İşte Maraşlı 17. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Maraşlı Son Bölüm Özeti

Maraşlı Son Bölüm Özeti

Mahur, bilmediği bir evde gözünü açar ve Maraşlı'yı bulur. İkiliyi karşılayan kişi Necati olur. Onları Necati kurtarmıştır. Mahur için abisi artık bir kahramandır. Ama Maraşlı, Necati'nin başka bir planı olduğunun farkındadır. Necati, Nevzat'ın hayatı karşılığında Maraşlı'yı susması için tehdit eder. Maraşlı, Necati'nin büyük planını öğrenebilecek midir?

Cezaevinde şişlenen İlhan hastaneye kaldırılır. Aziz yaşananların şokuyla fenalaşır. Hastanede Aziz ve İlhan tedaviye alınırken başka bir hapishaneye nakil edilmeye çalışılırlar. Bu sırada hastanede çıkan arbededen yararlanan baba oğul kaçmayı başarırlar. Fakat dışarda Savaş'ın onlara büyük bir sürprizi vardır.

Savaş ve Necati'nin arası gerilir. Necati'nin, Maraşlı ve Mahur'u kurtarma sebebini Savaş anlayamaz. Necati, Savaş'ı daha sonra anlatacağı başka bir planı olduğuna ikna etmeye çalışır. Necati'nin büyük planı nedir? Necati'nin planı başarılı olacak mıdır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın