Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de Görüştü

Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de Görüştü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı Beştepe'de kabul etti. Görüşme sonrası Mansur Yavaş, 'Süreçte yaşanan bazı bürokratik sorunların aşılması için destek talep ettik. Sayın Cumhurbaşkanı'na taleplerimize olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. 

Görüşmede Ankara kent gündemi masaya yatırıldı. Ankara ile ilgili altyapı projelerinin yanı sıra Ankaragücü’nün mali durumu ve Gençlik Parkı’nın Büyükşehir Belediyesine devri gibi konular konuşuldu.

Erdoğan ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş görüşmesinin olumlu bir havada geçtiği öğrenildi. Yavaş'ın görüşmeden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirdiği belirtildi.

Yavaş'tan teşekkür mesajı

Yavaş'tan teşekkür mesajı

Mansur Yavaş, kişisel Twitter hesabından görüşme ile ilgili bilgiler paylaştı:

'Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Ankara'nın önemli sorunları ve temel altyapı projeleri ile ilgili bilgi sunduk. Süreçte yaşanan bazı bürokratik sorunların aşılması için destek talep ettik. Sayın Cumhurbaşkanı’na taleplerimize olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum.'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir’den görüşme ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etmiştir. Toplantıda Başkent Ankara'nın kent sorunları, yapılması planlanan projeler ve kimi alanlarda bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılmasına dair başlıklar ele alınmıştır.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, kentimizin asırlık çınarı MKE Ankaragücü’nün mali sıkıntıları, fuar alanı inşasında yaşanan sorunlar ve Gençlik Parkı’nın yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devri konularında görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanı’na başta su altyapı ve arıtma projeleri olmak üzere önemli projeler hakkında bilgi verilmiştir. Otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gibi başlıklarda ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için destek talebinde bulunulmuştur.

Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Ankara’nın projelerine ve ihtiyaçlarına olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkürlerini sunarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden ayrılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.'

Yavaş, Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirmeye gitti

Yavaş, Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirmeye gitti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Yavaş, Twitter hesabından 'Genel Başkanımız Sn. @kilicdarogluk'nu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde ziyaret ederek, kendisiyle Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşme hakkında bilgi paylaşımında bulunduk' mesajını paylaştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
199
51
5
4
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

düşmana inat kuyruğu dik tutacaksın. bi reisin küçük emrah duruşuna bak(sanki iftiraya uğramış da bu hayattan yorulmuş gibi:D) bi de mansurun dik duruşuna ba... Devamını Gör

Bozkurt

Cidden benim de dikkatimi çekti. İki büklüm durmuş.

Bozkurt

Tayyip Erdoğan tek bir görüşme ile cehalet ve bağnazlık kaynaklı kininden ve bunun getirmiş olduğu tavırlardan vazgeçmez. Yani o bürokratik engeller iki katı... Devamını Gör

falancı

chp mansur başkanı 2023 cumhur adayı göstermesse gönül rahatlığla oy kullanamıcam.

Tıntın

Ben ikinci Erdoğan olarak İmamoğlu'nu yetiştireceklerini düşünüyorum. Yavaş olsa güzel olurdu.