Görüş Bildir
Haberler
Manşetlerden Düşmüyor: Şiddetin Kol Gezdiği Maçka Parkı'nda Neler Oluyor?

Manşetlerden Düşmüyor: Şiddetin Kol Gezdiği Maçka Parkı'nda Neler Oluyor?

Maçka Parkı son günlerde meydana gelen şiddet olaylarıyla manşetlerden düşmüyor. Bir doktorun boğazının kesildiği, 2 grup arasında çıkan kavgada 2 kişinin yaralandığı olaylara ev sahipliği yapan Maçka Parkı'nda bugün de yapımcı Elif Dağdeviren saldırıya uğradı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz perşembe günü Maçka Parkı'nda bir hastanenin psikiyatri bölümünde asistan olan Süleyman Dönmezler, Emrah D'nin kırık bira şişesiyle saldırması sonucu ağır yaralandı.

5 kasten yaralama, mala zarar verme...

5 kasten yaralama, mala zarar verme...

Olay sonrası saldırganın 5 kasten yaralama, mala zarar verme ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan kaydı çıktı. Saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi ancak boğazından, yüzünden ve kollarından yaralanan Dr. Süleyman Dönmezler'in durumu ciddiyetini koruyor.

Dün akşam 2 grup arasında kavga çıktı

Dün akşam 2 grup arasında kavga çıktı

Şiddet haberleriyle anılan Maçka Parkı'nda dün akşam iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Grupların şişelerle birbirlerine girdikleri olayda 2 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.

Kavgaya tanık olan ve yaralılara ilk müdaheleyi yapan kişi 'Olay bakışmadan çıktı, sonra birbirlerine şişe ile daldılar, sarhoş kafayla' ifadelerini kullandı.

Çocukların saldırısına uğradı

Çocukların saldırısına uğradı

Bugün ise yapımcı Elif Dağdeviren evine gitmek için Maçka Parkı'ndan geçmek istediği sırada bazı çocuklar tarafından sözlü ve fiziksel tacize uğradığını iddia etti.

Babasını hastaneye götürdükten sonra evine gitmek için Maçka Parkı'nı kullandığını belirten Dağdeviren, 'Maçka Parkı benim Nişantaşı'na geçmek için kullandığım yürüme yolu. Köpeklerimi de burada gezdiriyorum. Çocukları uzaktan görüyordum. Geçenlere tükürüyorlar ya da dokunup kaçıyorlar. Biri uyardı. Ben yaklaşınca 'üstüme gelme tükürürüm korona olursun' dediklerini duydum. Bir oyun yapmışlar diye düşündüm. Ben geçerken bana da laf attılar. Oradan çıktım ve koşarak peşimden geldiler. En küçüğü 8, en büyüğü de 16, 17 yaşlarındaydı. Kız ve erkeklerin olduğu çocuklardı. Çok çirkin laf atmaya başladılar. Şu an olduğumuz yer o gün çok kalabalıktı. Küçük bir çocuk gelip elle tacizde bulundu. Ben döndüm ve dönünce düştü. Bağırmaya başladı. Kızlar 'ona ne yaptın' diye bağırmaya başladı. Elimde telefon vardı. Telefonla fotoğraf çekmeye başlayınca birden o çocuk ayağa kalktı. Telefondaki fotoğrafı sil diyerek, çantayı çekmeye başladılar. Telefonu elimden almaya çalıştılar. Etrafımı çevirdiler. Kızlar, erkeklerden daha büyüktü' dedi,

"Biri fotoğrafları silmem için ağlamaya başladı" diyen Dağdeviren daha sonda yaşanları şöyle aktardı:

"Biri fotoğrafları silmem için ağlamaya başladı" diyen Dağdeviren daha sonda yaşanları şöyle aktardı:

'O sırada etrafımı iyice çevirip çekiştirmeye başladılar. O sırada bir adam 'kaçın oradan, ayrılın oradan' diye bağırdı. Çocuklar onunla ilgilenirken ben ıssız bir yol var oraya gidiyordum. Arkamı bir döndüm adama tekme tokat girmişler. Adamı tekmeliyorlardı. Şakalaşıyorlar mı, gerçekten tekmeliyorlar mı ayırt edemedim. Çocuklar onu bırakıp tekrar peşimden geldiler. Yine elimdeki telefona uzandılar. Fotoğrafı silmemi istediler. Özür dilerlerse sileceğimi söyledim. 'Ben ne özür dileyeceğim, şimdi senin evini bulacağız, biz bu kadar değiliz, geleceğiz evini başına yıkacağız' dediler.  Ben de 'büyüklerini mi tehdit ediyorsun çok ayıp' dedim. İçlerindeki kız özür diledi. Diğer kişiden de özür diledi. Peki dedim fotoğrafı sildim. Adam geri gitti ben evime geçmek için yola girdim. Oraya girmemle birlikte arkamdan iğrenç küfürler etmeye başladılar. Karşıda güvenlik kulübesi vardı. Oraya gittim.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maçka Parkı'nda yaşanan olayla sosyal medyanın da gündeminde

Maçka Parkı'nda yaşanan olayla sosyal medyanın da gündeminde
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
41
30
8
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sefa Döner

Bizdeki it serseri yetmezmiş gibi bir de suriyeden ıraktan it serseri ithal ettik artık ülkenin her yeri bunlarla dolu ama onlar müslüman kardeşimiz.

Kürş Efendi

Ya çok anlamam ama, sanki önce mekanın kötü olmasına izin veriliyor ki daha sonra bedava okan parka koca bir rantla bir mekan açılmasının yolu açılıyor gibi ... Devamını Gör

olmadıkonusuruz

Bu tarz yerlere kesinlikle motorlu güvenlik ekipleri lazım. Küçük korularda bile varken Maçka parkında olmaması çok garip.