Görüş Bildir
Haberler
Milli Maçın Ardından Gazetecilere Çirkin Saldırı

Milli Maçın Ardından Gazetecilere Çirkin Saldırı

Fatih UZUN
17.11.2014 - 01:08 Son Güncelleme: 17.11.2014 - 10:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Yasin Yıldırım

A Milli Futbol Takımımız'ın Kazakistan maçı öncesi taraftarlarla yaşadığı tartışma sonrası stadı terk edip yeniden stada gelen Volkan Demirel'in stadı terk edişinde olaylar çıktı. 

Türkiye A Milli Futbol Takımı kalecisi Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesi taraftarların, aleyhine tezahüratları ve ıslıklanması nedeniyle stadı terk etti. Ancak daha sonra ilk yarı bitmeden Emre Belözoğlu ile birlikte stada geri döndü. İki futbolcu maç sonu TT Arena'dan Milli Takım ile beraber gitmeyip özel araçla stadı terk etmek istediler. Bu sırada ikililnin çıkışını görüntülemek isteyen basın mensupları Volkan ve Emre'nin korumalarının asldırısına uğradı. Bir adna saldırya uğrayan gazeteciler olay yerinde uzaklaşmak istemelerine rağmen feci şekilde dayak yediler

KORUMALAR GAZETECİLERE SALDIRDI

Stadı çıkışında Volkan Demirel'in yanında bulunan korumalar gazetecilere saldırarak ciddi şekilde yaraladılar. Korumaların basın mensupları bir kaç dakika sürerken saldırıya diğer gazetecilerde tepki gösterdi. Saldırılarda Star Gazetesi muhabiri Gökhan Kılıçer ve Habertürk Gazetesi muhabiri Uğraç Özyurt ciddi şekilde yaralandı. Saldırı sonrası  gözaltına alınan iki gazeteci daha sonra serbest bırakıldı.

Stargazete

Kaynak: http://haber.stargazete.com/guncel/st...

Fotoğraf: Yasin Yıldırım

Fotoğraf: Yasin Yıldırım

İçeriğin Devamı Aşağıda

Darp edilen gazeteciler konuştu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0